Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Corfu Urban Trail, φέτος σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κεντρ. Κέρκυρας και τον ΣΕΓΑΣ

Corfu Mountain Trail
16 Σεπτεμβρίου 2020 / 14:01

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας σε συνεργασία με το «Corfu Mountain Trail» και την Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ,

προγραμματίζουν τη διοργάνωση αγώνων δρόμου αστικού πεδίου «Urban trail», που θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και ώρα 17.00, στο Ιστορικό Κέντρο της Πόλης μας.

Ο Δήμος θα συνεργαστεί με το Corfu Mountain Trail που διοργανώνει την αθλητική αυτή συνάντηση εδώ και έξι χρόνια και έχει μακρά εμπειρία στη διοργάνωση αθλητικών διαδρομών. Το Urban Trail περιλαμβάνει επιλεγμένες  διαδρομές, μέσα στον αρχιτεκτονικό ιστό της παλιάς πόλης και πραγματοποιείται με την υποστήριξη πολιτιστικών, αθλητικών και εθελοντικών συλλόγων και φορέων.

Με αφετηρία τα ανάκτορα των Αγίων Μιχαήλ & Γεωργίου και τερματισμό το «Λιστόν», το πρόγραμμα περιλαμβάνει: περιπατητική διαδρομή 6.5 χιλιομέτρων και αγώνες δρόμου 6.5  & 14 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών του ΣΕΓΑΣ, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά  η αρμόδια Αντιδήμαρχος Χρυσούλα Τόμπρου: “Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας, για πρώτη φορά, συνενώνει όλες τις συλλογικότητες σε μια κοινή προσπάθεια για την καθιέρωση ενός ετησίου  αθλητικού γεγονότος  πανευρωπαϊκής εμβέλειας».
Πληροφορίες για εγγραφές στον διαδικτυακό τόπο: corfumountaintrail.com