Και δεύτερο πακέτο υπέρ επαγγελματιών στα Γιάννενα

Και δεύτερο πακέτο υπέρ επαγγελματιών στα Γιάννενα

Ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ εξήρε την υποδειγματική συμπεριφορά της εκπαιδευτικής κοινότητας, γονιών και μαθητών με την έναρξη της σχολικής χρονιάς

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ). Οριστικοποιείται το δεύτερο πακέτο μέτρων στήριξης των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών της πόλης το οποίο θα κατατεθεί προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Οκτωβρίου.

15
Σεπτεμβρίου / 2020

Η ανακοίνωση έγινε κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννιτών, τη Δευτέρα. 
Σ' αυτήν και μεταξύ των άλλων, ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ εξήρε την υποδειγματική συμπεριφορά της εκπαιδευτικής κοινότητας, γονιών και μαθητών με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι «οι σειρήνες του ανορθολογισμού δεν θα βρουν χώρο στην πόλη μας».
Όπως είπε, οι ανάγκες καθαριότητας στα σχολεία καλύφθηκαν καθώς πέρα από τις καθαρίστριες που προσελήφθησαν στο πλαίσιο των εγκεκριμένων θέσεων από το Υπουργείο Εσωτερικών, διατέθηκαν καθαρίστριες από την Κοινωφελή εργασία και προσελήφθησαν άλλες 12 με τετράμηνες συμβάσεις.