Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πολλά γκολ στα φιλικά, ο ΑΟ Κέρκυρα 2-1 τους Λιαπάδες

Τοπικά πρωταθλήματα
14 Σεπτεμβρίου 2020 / 19:13
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προετοιμασία των ομάδων για τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις συνεχίζεται, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν

και οι φιλικές αναμετρήσεις, εκεί όπου οι προπονητές έχουν την ευκαιρία να δουν τις ομάδες τους και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους ενόψει της συνέχειας.
Πολλοί αγώνες έγιναν το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου, ενώ το γεγονός της επιστροφής του ΑΟ Κέρκυρα στην αγωνιστική δράση μετά από εφτά χρόνια είναι η είδηση. Ο ΑΟ Κέρκυρα, που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΚ,  κάτω από τις οδηγίες του Γιάννη Χονδρογιάννη, έπαιξε με τον Αστέρα Λιαπάδων και νίκησε με 2-1. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, αλλά ότι και πάλι στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε η ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα 1968 με το καραβάκι στο στήθος. Για την ιστορία, ο Σ. Ρέτσης έκανε το 1-0 στο, ισοφάρισε ο Σπ. Αυλωνίτης στην επανάληψη σε 1-1 και ο Θ. Κουλούρης στο τέλος του αγώνα έκανε το 2-1 για τον ΑΟΚ.

Ο Όλυμπος έπαιξε με τον Κεραυνό Αγ. Νικλολάου στο γήπεδό του, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 3-0. Τα γκολ ο Χ. Γραμμένος και ο Ζώτος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο 16χρονος Μέξας στην επανάληψη έκανε το 3-0.

Στις Νυμφές, ο Αχιλλέας συνέτριψε την γειτονική Ολυμπιάδα με 7-0, σκορ που προκάλεσε εντύπωση. Ο Παολίνης πέτυχε τρία γκολ για τον Αχλλέα, ενώ τα άλλα οι Ψαρράς, Μαρίτσας, Ρίζος και Κεφαλληνός.

Στο Περιβόλι η Αναγέννηση νίκησε με 3-1 τον Κρόνο Αργυράδων που και αυτός επανέρχεται μετά ένα χρόνο απουσίας από τα τοπικά. Ο Μήτσουλης έκανε το 1-0, ενώ στην επανάληψη Μίαρης και Πανταζής ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Βάρελης, μείωσε για τον Κρόνο.

Τέλος, στους Αυλιώτες ο Οδυσσέας νίκησε την ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων στην κοινή τους έδρα με 2-0 με δύο γκολ του Λούβρου.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια