Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη «ΑΝ.Α.Σ.Α.» σε Αστυνομική Δ/νση Κέρκυρας & ΓΕ.Π.Α.Δ.-Ι.Ν.

«ΑΝ.Α.Σ.Α.»
12 Σεπτεμβρίου 2020 / 19:23

Ικανοποίηση Γαλιατσάτου για την παραλαβή από την Αστυνομία των 37 οχημάτων και του εξοπλισμού (συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 €) από το ΕΣΠΑ του 2017 που είχε υπογράψει ως Περιφερειάρχης

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΑΝ.Α.Σ.Α.»).  Την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Ιονίων Νήσων και την Αστυνομική Δ/νση Κέρκυρας επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της «ΑΝ.Α.Σ.Α.» αποτελούμενη από τον επικεφαλής και πρώην Περιφερειάρχη, Θεόδωρο Γαλιατσάτο, και τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης, Αλέκο Μιχαλά και Τηλέμαχο Γαβαλά.

Η αντιπροσωπεία της «ΑΝ.Α.Σ.Α.» είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον ταξίαρχο κ. Αθανασόπουλο για τις αυξημένες ευθύνες της Αστυνομίας στο πλαίσιο της τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων, καθώς και για τις προσπάθειες του προσωπικού να ανταποκριθεί με επάρκεια, παρά τις ελλείψεις που υφίστανται κυρίως σε έμψυχο υλικό.

Επίσης η αντιπροσωπεία άκουσε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι ολοκληρώθηκε η προμήθεια των 37 οχημάτων, των 37 πομποδεκτών και των 4 φορητών ραντάρ, που είχε εντάξει στο ΠΕΠ / ΕΣΠΑ και χρηματοδοτήσει με 1.000.000 €  η Π.Ι.Ν. / «ΑΝ.Α.Σ.Α.» από το 2017.  Ήδη ο σύγχρονος αυτός εξοπλισμός χρησιμοποιείται από τις αστυνομικές δυνάμεις των τεσσάρων νομών, βελτιώνοντας τις συνθήκες της οδικής ασφάλειας.

Η αντιπροσωπεία υπενθύμισε την καλή συνεργασία που είχε εδραιωθεί μεταξύ Π.Ι.Ν. και ΓΕΠΑΔ-ΙΝ, στα πλαίσια της οποίας είχε πραγματοποιηθεί και δημόσια εκδήλωση με ευθύνη των δυο φορέων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών το καλοκαίρι του 2018, καθώς και την οικονομική στήριξη της Π.Ι.Ν. / «ΑΝ.Α.Σ.Α.» για την υλοποίηση της ανακατασκευής του κτιρίου του νέου αστυνομικού τμήματος στους Αργυράδες.

Η αντιπροσωπεία της «ΑΝ.Α.Σ.Α.» με επικεφαλής τον πρώην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρο Γαλιατσάτο στη συνάντηση με τον Περιφερειακό Διοικητή της Αστυνομίας, κ. Αθανασόπουλο (στη φωτό από αριστερά, Γαβαλάς, Γαλιατσάτος, Αθανασόπουλος, Μιχαλάς)

Τέλος, η απόδοση από την Π.Ι.Ν. / «ΑΝ.Α.Σ.Α.» στις εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΑΣ.της υποδομής που προέκυψε από την «δωρεά Χανδρή» είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία ενός χώρου εστίασης υψηλής ποιότητας που εξυπηρετεί το σύνολο των εργαζομένων, όπως και την δημιουργία ενός σύγχρονου γυμναστηρίου.

Ταυτόχρονα δήλωσε την πρόθεση της για συνέχιση της επικοινωνίας στο πλαίσιο της θεσμικής λειτουργίας της κάθε πλευράς.

Τέλος, η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε λεπτομερώς για την δραστηριότητα και τα προβλήματα της Αστυνομικής Δ/νσης Κέρκυρας από τον αστυνομικό Δ/ντη κ. Γιαννούλη.