Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνελήφθη υπάλληλος κερκυραϊκής επιχείρησης για υπεξαίρεση 130.000€

Υπεξαίρεση
11 Σεπτεμβρίου 2020 / 15:01
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ(Αστυνομική Διεύθυνση). Για το αδίκημα της υπεξαίρεσης συνέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας εναν υπάλληλο εμπορικής επιχείρησης.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης που διενεργήθηκε ύστερα από σχετική καταγγελία, εντοπίστηκε και συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία υπάλληλος εμπορικής επιχείρησης, ο οποίος είχε αφαιρέσει μικρό χρηματικό ποσό,  από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ο υπάλληλος αφαιρούσε  συστηματικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, μικρά  χρηματικά ποσά, ενώ από την λογιστική αποτίμηση των τελευταίων δύο ετών, η συνολική ζημιά της επιχείρησης ξεπερνά τις 130.000 ευρώ.

Προανάκριση πραγματοποιήθηκε από της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε το ποσό των 950 ευρώ το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του.

Ο δράστης με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.
 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.