Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δύο όμιλοι σε SL2 ή τις σφραγίδες στον Αυγενάκη, αποφάσισαν ομόφωνα οι ομάδες

Football League
10 Σεπτεμβρίου 2020 / 17:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έτοιμοι να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα οι 22 της Football League και οι πρωταθλητές της Γ΄ Εθνικής αν δεν προχωρήσει η αναδιάρθρωση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο

ΑΘΗΝΑ. Οι ομάδες της Football League και οι πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής, 22 συνολικά ομάδες, ανάμεσά τους και ο ΑΟΚ Κέρκυρα, που υποβιβάστηκε από τη SL2, αντιδρούν και είναι αποφασισμένες να φτάσουν στα άκρα. Περιμένουν την απόφαση Αυγενάκη για κατάργηση της FL και τη δημιουργία δύο ομίλων στη Super League 2.
Το μεσημέρι της Πέμπτης ξεκίνησε μία τηλεδιάσκεψη για το θέμα αυτό, ενώ έχει συνταχθεί επιστολή, την οποία θα υπογράψουν οι ομάδες, με την οποία δηλώνουν πως αν μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου δεν τελειώσει το θέμα της αναδιάρθρωσης, δεν θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.

Στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης αποφασίστηκε ομόφωνα, έπειτα από σχετική ψηφοφορία, πως θέλουν δύο ομίλους στη Super League 2. Αποφασίστηκε ακόμη ότι σε περίπτωση αρνητικής απόφασης για δυο ομίλους από τους 12 της SL2, που έχουν τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 11/9, θα παραδώσουν σφραγίδες και δελτία στον Λευτέρη Αυγενάκη, και δεν θα κατέβουν οι ομάδες στο πρωτάθλημα της FL. Πλέον ο υφυπουργός Αθλητισμού πρέπει να τελειώσει σύντομα το θέμα.
Να σημειώσουμε ότι η Παρασκευή 11/9/2020 είναι η τελευταία μέρα δηλώσεων συμμετοχής σε SL2 και FL και μέχρι τις 2μ.μ. Τι θα γίνει μετά τη τηλεδιάσκεψη των 22 κανείς δεν ξέρει.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια