Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπιάγκης: «Συγχαρητήρια, Αλέκο, οφείλουμε να συνεργαστούμε»

Μπιάγκης Δημήτρης
10 Σεπτεμβρίου 2020 / 11:34

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Βουλευτής Κέρκυρας με το Κίνημα Αλλαγής στον Αλέκο Αυλωνίτη, μετά την ανάληψη από τον δεύτερο των καθηκόντων του ως Αναπληρωτής Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΑΘΗΝΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ).   Συγχαρητήρια επιστολή – κάλεσμα απέστειλε ο Βουλευτής Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης στον συντοπίτη Βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέκο Αυλωνίτη, για την πρόσφατη κομματική αναβάθμισή του ως αναπληρωτής τομεάρχης σε θέματα Τουρισμού, που πραγματοποιηθηκε στο πλαίσιο της αναδιάταξης των πολιτικών δυνάμεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Ο Βουλευτής, εξέφρασε τόσο την ικανοποίησή του για την ευχάριστη αυτή είδηση, όσο και την επιθυμία του, για ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία. ώστε από κοινού να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η φωνή των ανθρώπων του τουρισμού, προτείνοντας ουσιαστικές δράσεις και λύσεις για την περαιτέρω θωράκιση και αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος, ειδικά σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, όπου τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων είναι πολλά και σύνθετα.

«Είναι ώρα, να αφήσουμε πίσω μας κάθε κομματική αγκύλωση και να κοιτάξουμε με ευθύνη και προοπτική τους συντοπίτες μας κατάματα, να αδράξουμε την ευκαιρία και να συνεργαστούμε, καθώς τα προβλήματα του τουριστικού κλάδου δεν έχουν χρώματα, παρά μας καλούν σε συστράτευση και συνεργασία για το κοινό καλό», γράφει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής:

«Αγαπητέ Αλέκο,

Η πρόσφατη αναδιάταξη των πολιτικών δυνάμεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και η ανάθεση καθηκόντων στο πρόσωπό σου, ως αναπληρωτής τομεάρχης σε θέματα Τουρισμού, αποτελεί μια ευχάριστη είδηση τόσο για μένα προσωπικά, όσο και για την Κέρκυρα και τους κατοίκους της περιοχής μας.

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, όπου τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων είναι πολλά και σύνθετα, επαναφέρω στο προσκήνιο την πρότασή μου για ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία των εκπροσώπων της Κέρκυρας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Από κοινού μπορούμε να δυναμώσουμε τη φωνή των ανθρώπων του τουρισμού, προτείνοντας ουσιαστικές δράσεις και λύσεις για την περαιτέρω θωράκιση και αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος, δίνοντας βάρος σε ποιοτικά χαρακτηριστικά, επενδύοντας στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου που έχουμε αφήσει αναξιοποίητα.

Είναι ώρα, να αφήσουμε πίσω μας κάθε κομματική αγκύλωση και να κοιτάξουμε με ευθύνη και προοπτική τους συντοπίτες μας κατάματα, να αδράξουμε την ευκαιρία και να συνεργαστούμε, καθώς τα προβλήματα του τουριστικού κλάδου δεν έχουν χρώματα παρά μας καλούν σε συστράτευση και συνεργασία για το κοινό καλό».