Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συντήρηση οδικού δικτύου της Νότιας Κέρκυρας υπέγραψε η Υδραίου

Υδραίου Μερόπη
09 Σεπτεμβρίου 2020 / 16:36

Παρόντος του Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, υπέγραψε για τη συντήρηση του οδικού δικτύου τριών Δ.Ε. του Νότου, καθώς το έργο είχε ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του ενιαίου Δήμου Κέρκυρας το 2018

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ & ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ).  Τη σύμβαση έργου «Συντήρηση  Δημοτικού Οδικού Δικτύου, στις Δημοτικές Ενότητες  Λευκιμμαίων, Κορισσίων και Μελλιτειέων», υπέγραψε το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου  η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπη Υδραίου, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας « Άνθης -  Β. Δραγανίγος – Ι. Πανταζής Ο.Ε  Κορυφώ Τεχνική»
.
Ο προϋπολογισμός του έργου, το οποίο είχε ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2018 του ενιαίου Δήμου Κέρκυρας και γι' αυτό υπεγράφη από τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, είναι 224.372,15 € και θα ολοκληρωθεί σε 5 μήνες από  σήμερα.  

Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστησαν ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας, Κώστας Λέσσης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Νίκος Καλόγερος.