Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εφτά μήνες και οι ομάδες δεν έχουν πάρει απαντήσεις

Κερκυραϊκή Συμμαχία
08 Σεπτεμβρίου 2020 / 17:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Καταγγελία από την «Κερκυραϊκή Συμμαχία» για τα οικονομικά και τον τρόπο ελέγχου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα οικονομικά της ΕΠΣ Κέρκυρας είναι ένα κομμάτι, όπου η αντιπαράθεση της αντιπολίτευσης με τα σωματεία, συνεχίζεται. Η «Κερκυραϊκή Συμμαχία για το ποδόσφαιρο» καταγγέλλει και πάλι τη συμπολίτευση για μη απόδοση οικονομικών στοιχείων και τον τρόπο ελέγχου.

Μετά την καταψήφιση από τα σωματεία, διοικητικού και οικονομικού απολογισμού στην ετήσια Γ.Σ. της ΕΠΣΚ, λογικό είναι να πρέπει να δοθούν εξηγήσεις από τη διοίκηση, αλλά όπως λέει η αντιπολίτευση, απαντήσεις δεν δόθηκαν ως τώρα. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι πως η διοίκηση οφείλει να δώσει ξεκάθαρο και αναλυτικό «λογαριασμό» για τα πεπραγμένα της τελευταίας σεζόν, αφού καταψηφίστηκε από τα σωματεία. Εκτός και αν το έχει κάνει, αλλά δεν έχουμε τέτοια πληροφόρηση. Η παροιμία λέει «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», ας το κάνει η διοίκηση να τελειώνει αυτή η αντιπαράθεση.

Το δελτίο τύπου της «Κερκυραϊκής Συμμαχίας αναφέρει: «Ο Γ΄ Αντιπρόεδρος και εσχάτως εκπρόσωπος τύπου της διοίκησης της ΕΠΣΚ διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα προκαλεί με τις γραφικές δηλώσεις του για τον έλεγχο των οικονομικών της ΕΠΣΚ. Έχουν περάσει 7 μήνες και οι ομάδες δεν έχουν πάρει απαντήσεις και στο βασικό ερώτημα πού πήγαν και πού πάνε τα λεφτά μας; Δεν απαντούν!
Δηλώσαμε ότι ο κος Πέρρος δεν μπορεί να κάνει τον έλεγχο αν και διακεκριμένος λογιστής, διότι είναι ταυτόχρονα λογιστής της ΕΠΣΚ, δεν μπορεί ο ελεγχόμενος να είναι και ο ελέγχων. Τι δεν καταλαβαίνεις κύριε Γ΄ αντιπρόεδρε;
Δηλώνουμε ότι έχουμε προτείνει ο έλεγχος των οικονομικών της ΕΠΣΚ να γίνει από λογιστές που θα μας προτείνει το οικονομικό επιμελητήριο Κέρκυρας. Σταράτες κουβέντες!
Δηλώνουμε επίσης ότι πλέον δεν θα ασχοληθούμε ξανά με τον γραφικό Γ΄ αντιπρόεδρο της ΕΠΣΚ μπροστινό του «άφαντου» και του «ταχυδρόμου». Τον λόγο πλέον έχουν οι ομάδες. 95 και σήμερα».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια