Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Βόρεια Ελλάδα για φιλικά ο Φαίακας

Χάντμπολ
04 Σεπτεμβρίου 2020 / 18:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ομάδα ανδρών του Φαίακα σχεδίαζε να πάει στην Αθήνα για φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, αφού δεν έχει την ευχέρεια

να το κάνει στην Κέρκυρα ή στη ΒΔ Ελλάδα. Τελικά, αφού δεν βρέθηκαν αντίπαλοι για στην πρωτεύουσα, αλλά ούτε και ημερομηνίες, αποφάσισε να πάει στη Βόρεια Ελλάδα όπου θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.
Το μεσημέρι της Παρασκευής αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη όπου το βράδυ στις 21:00 είχε προγραμματιστεί να δώσει το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, μία ομάδα που θα είναι αντίπαλος και στο πρωτάθλημα, αφού θα είναι στον ίδιο όμιλο και μάλιστα θα βρεθούν αντιμέτωποι στις 10 Οκτωβρίου για την 5η αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη.
Το Σάββατο 5/9 η ομάδα θα πάει στο Κιλκίς για να αντιμετωπίσει στις 19:00 τον ΓΑΣ Κιλκίς, ενώ την Κυριακή το πρωί στα 11:00 θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αερωπό Έδεσσας, επίσης στο Κιλκίς και αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Κέρκυρα. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Κιλκίς παίζει στην Α2, ενώ ο Αερωπός στην Α1 και είναι στον ίδιο όμιλο με τον Φαίακα. Θα βρεθούν αντιμέτωποι την 6η αγωνιστική στο κλειστό του ΕΑΚΚ.
Ένα τριήμερο γεμάτο με αγώνες που θα δώσουν την ευκαιρία στον Νίκο Ριγανά και το προπονητικό τιμ να εφαρμόσουν όλα όσα θέλουν να περάσουν στη φετινή αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας, παράλληλα να μονταριστεί η ομάδα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια