Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές του Π.Σ. Ρωμέικο και Αγ. Νικόλαος Καναλίων

Πολιτιστικός Σύλλογος
02 Σεπτεμβρίου 2020 / 16:42
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα ταξίδι ξεκινάει πάλι το οποίο άρχισε το 2011 με την Μεικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου

Ρωμέικο και Αγ. Νικόλαος Καναλίων και συνεχίστηκε με την ίδρυση και της Παιδικής Χορωδίας μετά από λίγο καιρό ξεκινά πάλι από 7 Σεπτέμβρη.
Όπως τόνισε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Βασίλης Σπάτουλας: «Ένα ταξίδι επιτυχιών, μεγάλων συμμετοχών και παραστάσεων ένα ταξίδι που θα έχει πάντα ως κορωνίδα του την εμφάνιση της Χορωδίας στο Ηρώδειο Ωδείο διπλά στον μεγάλο Τόλη Βοσκόπουλο. Ξεκινάμε λοιπόν με όλα τα μέτρα και προφυλάξεις που απαιτεί η εποχή αλλά με ανανεωμένη διάθεση με πολύ όρεξη και μεράκι και την φετινή μας χρονιά όπως πάντα στον ανανεωμένο χώρο του συλλόγου μας και στους εξωτερικούς χώρους για όσο οι λιακάδες του φθινοπώρου μας το επιτρέψουν. Ξεκινάμε με νέες προοπτικές με νέα σχέδια(όσο μπορούμε να κάνουμε σχέδια λόγο covid) με την Μαέστρο μας κ. Πέλυ Κοντογούρη αν/τρια Αρχιμουσικό της Φ.Ε. Καποδίστριας  για άλλη μια χρονιά στην διεύθυνση των Χορωδιών μας με νέο εξοπλισμό που τον περιμένουμε οσονούπω από την ένταξη μας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Leader το οποίο θα μας δώσει και την δυνατότητα να κάνουμε πράξη ένα όνειρο και επιδίωξη χρόνων. Την δημιουργία της Φιλαρμονικής  Αγ. Νικολάου Καναλίων. Ένα όνειρο πολλών συγχωριανών μελών ή μη του συλλόγου και στοίχημα για το ΔΣ που φαίνεται σιγά σιγά να παίρνει τον δρόμο του. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι και σας περιμένουμε κάθε Δευτέρα και Τετάρτη με:

Δευτέρα και Τετάρτη  17:00 με 18:00 Παιδική Χορωδία

 Δευτέρα και Τετάρτη 18:00 με 19:30 Μεικτή Χορωδία


Ο Πρόεδρος Βασίλης Σπάτουλας και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου εύχονται μια καλή και δημιουργική Χρονιά».

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.