Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδικάστηκε η προσφυγή του ΑΟΚ Κέρκυρα

ΕΠΟ
01 Σεπτεμβρίου 2020 / 15:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Εκδικάστηκαν αργά τοπ απόγευμα της Δευτέρας 31 Αυγούστου, οι προσφυγές κατά των αποφάσεων της ΕΠΟ στο Διαιτητικό Δικαστήριο,

του ΑΟΚΚ, των Χανίων και του Απόλλωνα Πόντου. Οι προσφυγές είχαν να κάνουν κυρίως με τις αποφάσεις για τον τρόπο αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών.
Η απόφαση αναμένεται ως το τέλος της εβδομάδας, καθώς θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν γίνει αναδιάρθρωση και με ποιο τρόπο, με ΑΟΚΚ και Απόλλωνα Πόντου να έχουν υποβιβαστεί, αλλά να ελπίζουν σε μία αλλαγή των δεδομένων.
Να θυμίσουμε ότι η ΕΠΟ στην Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να αυξηθούν οι ομάδες της SL2 από 12 σε 18 και η Football League να έχει 16 ομάδες αντί για 14.
Μάλιστα για να γίνει αυτό, για τη SL2, υποβιβάζει ΑΟΚΚ και Απόλλωνα Πόντου, ενώ  θα προβιβαστούν οι 8 πρώτοι από τη Football League, κάτι που καταστρατηγεί τις προκηρύξεις.
Μάλιστα για την κατάργησή της FL, η ΕΠΟ έστειλε σχετικό αίτημα στον Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος περιμένει οριστική απόφαση από τη διοργανώτρια με βάση την πρόσφατη τροπολογία των 3/4 του ΔΣ. Έτσι, για να γίνουν δύο όμιλοι στη SL2, πρέπει να καταργηθεί η FL, αλλά απαιτείται τροποποίηση του νόμου εκ μέρους του υφυπουργού.
Έτσι παραμένουν όλα στον αέρα, με αποτέλεσμα να δοθεί στις ΠΑΕ παράταση 20 ημερών, για την αδειοδότησή τους, εκτός από τους ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης που προβιβάστηκαν στη SL1.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια