Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι AHEPA Κέρκυρας συνεχίζουν τις δράσεις τους και το καλοκαίρι

AHEPA Corcura
31 Αυγούστου 2020 / 13:00

Το Μουσείο Θαλάσσης στην Παλαιοκαστρίτσα επισκέφθηκαν οι μαθητές του Σπιτιού Παιδικής Μέριμνας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, ενώ είχαν την ευκαιρία ν΄ απολαύσουν μια ξενάγηση με βάρκες στις σπηλιές και τους κολπίσκους της Παλαιοκαστρίτσας, αλλά και να γευματίσουν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ AHEPA CORCYRA).  Συνεχίζει τη δράση του το Τμήμα AHEPA HJ-34 Corcyra προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες και χαμόγελα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Σπίτι Παιδικής Μέριμνας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων.

Το Τμήμα πιστό στις αρετές και τους σκοπούς της οργάνωσης AHEPA, έδωσε τη δυνατότητα στους μικρούς μαθητές του Σπιτιού Παιδικής Μέριμνας να επισκεφθούν το καινούργιο Μουσείο Θαλάσσης στη Παλαιοκαστρίτσα όπου τα παιδιά ξεναγήθηκαν για περίπου μια ώρα.

Στη συνέχεια, ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και ξεναγήθηκαν με βάρκες απολαμβάνοντας τις ομορφιές των σπηλαίων και των θαλάσσιων κολπίσκων της πάντα γοητευτικής Παλαιοκαστρίτσας.

Το ιδιαίτερο αυτό απόγευμα για τα παιδιά ολοκληρώθηκε με γεύμα που παρέθεσαν τα μέλη του Τμήματος AHEPA στο εστιατόριο «Βράχος» με τα πρόσωπα των παιδιών να φωτίζονται από τις εκπλήξεις που είχαν ετοιμάσει το προσωπικό του εστιατορίου και τα μέλη της AHEPA.

Το ραντεβού τους ανανεώθηκε, αφού σύντομα θα έχουν τη χαρά να ξανασυναντηθούν, μέσα από τις δραστηριότητες που ετοιμάζουν σε συνεργασία με τη Προϊσταμένη.

Εκτός από τον Πρόεδρο του τμήματος, Νίκο Δημητρόπουλο, παρόντες στη δράση του Τμήματος ήταν ο Αντιπρόεδρος, Γιάννης Κοντοστάνος, ο Ταμίας, Γιώργος Σαλαμπάσης, και τα μέλη, Αντώνης Προβατάς και Νικόλαος Μποζίκης.


Ευχαριστήρια επιστολή δ.σ. Τμήματος Chapter HJ-34 Corcyra AHEPA


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος Chapter HJ-34 Corcyra AHEPA δια της παρούσης επιστολής εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την ευγενική προσφορά τους στα παιδιά του Σπιτιού Παιδικής Μέριμνας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων:

Α. Στον ιδιοκτήτη του Μουσείου Θαλάσσης στην Παλαιοκαστρίτσα, Κώστα Πουλημά, καθώς και στους ξεναγούς για την ξενάγηση που τους προσέφεραν στους χώρους του Μουσείου.

Β. Στο Σωματείο Λεμβούχων Παλαιοκαστρίτσας, για την θαλάσσια ξενάγηση που τους προσέφεραν στα σπήλαια και τους κόλπους της Παλαιοκαστρίτσας.

Γ. Στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Βράχος», Ιωάννη Κοντοστάνο, καθώς και στους εργαζόμενους της επιχείρησης, για την προσφορά και επιμέλεια του γεύματος.