Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο της ΕΛΟΚ στην ΑΛΛΗΛΟΝnet

ΕΛΟΚ
28 Αυγούστου 2020 / 20:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν τα οικονομικά είναι στο ναδίρ, η επιχορήγηση δεν φτάνει ούτε για τους μισθούς μιας υπαλλήλου, λογικό είναι κάθε βοήθεια στην Ελληνική Ομοσπονδία του κρίκετ να είναι πολύ σημαντική.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ νιώθει την ανάγκη να εκφράσει δημόσια θερμές ευχαριστίες στο Παγκόσμιο Εθελοντικό και καινοτόμο δίκτυο ΑΛΛΗΛΟΝnet για την ευγενική χορηγία-δωρεά τριών οθονών Η/Υ υψηλών προδιαγραφών στην ΕΛ.Ο.Κ .

Η πολύτιμη προσφορά του τεχνολογικού αυτού εξοπλισμού, θα αναβαθμίσει σημαντικά το έργο της Ομοσπονδίας και θα εκσυγχρονίσει τις υπηρεσίες των γραφείων μας.

Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για την πολύτιμη βοήθειά τόσο στον Επίτιμο Πρόεδρο κ. Άγγελο Παγκράτη όσο και στην συντονιστική επιτροπή του δικτύου και όλο το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που την αγκαλιάζει».

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια