Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπάσκετ: Συγχαρητήρια του Φαίακα στον Μ. Αυγερινό

Μπάσκετ
28 Αυγούστου 2020 / 20:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων και οι βάσεις κάθε σχολής που δόθηκαν στη δημοσιότητα, είναι η αιτία πολλοί αθλητές και αθλήτριες της Κέρκυρας να ετοιμάζουν βαλίτσες για άλλα μέρη.

Οι ομάδες ξέρουν ότι θα έχουν «απώλειες» αλλά αυτή είναι η κατάσταση πάντα λίγο πριν ξεκινήσουν οι ομάδες προετοιμασία και τα παιδιά τη φοιτητική τους ζωή. Ο Μ.Αυγερινός που πέρσι είχε πολύ καλή παρουσία στη Γ΄ Εθνική με τη φανέλα του Φαίακα πηγαίνει να σπουδάσει οικονομικά στην Αθήνα, με την ομάδα του να τον συγχαίρει δημόσια.   

Η ανακοίνωση
Το Δ.Σ. του Φαίακα Κέρκυρας συγχαίρει τον αθλητή της ομάδας μας Μιχάλη Αυγερινό για την είσοδο του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι αθλητισμός και σχολείο μπορούν να συνδυαστούν και του εύχεται καλή σταδιοδρομία και στην φοιτητική του ζωή αλλά και στην αθλητική.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια