Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πλακιωτάκης σε Νεκτάριο: «Με τη βοήθεια και της Εκκλησίας θα ξεπεράσουμε τις νέες δυσκολίες»

Μητροπολίτης
28 Αυγούστου 2020 / 12:12

Τον Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων επισκέφθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Θεόδωρο Κλιάρη και τον Βουλευτή Κέρκυρας με τη Ν.Δ., Στέφανο Γκίκα

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ).  Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων, Νεκτάριο, είχε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Αυγούστου, στο Επισκοπείο της Ι.Μ. στα Μουράγια, ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, τον οποίο συνόδευαν ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Θεόδωρο Κλιάρη και τον Βουλευτή Κέρκυρας με τη Ν.Δ., Στέφανο Γκίκα.



Ο Μητροπολίτης Κερκύρας είχε εκτενή συζήτηση με τον Υπουργό για  τις περιστάσεις, τις οποίες διερχόμαστε και την ανάγκη η ελληνική πολιτεία να κάνει ό,τι μπορεί, ώστε να απαλυνθούν οι συνέπειες από τον κορωνοϊό, οι οποίες δεν άφησαν και την Κέρκυρα ανέγγιχτη.

Από την πλευρά του, ο  Υπουργός τόνισε ότι και με την συμπαράσταση της Εκκλησίας, η οποία είναι δεδομένη πάντοτε, αλλά και ιδιαίτερα τα χρόνια της κρίσης, η πατρίδα μας θα μπορέσει να ξεπεράσει και τις νέες δυσκολίες.