Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΕ Λευκίμμης: Ανανέωσε ο Γαστεράτος, πήρε Πουλημένο-Ματσοβίλα

ΑΕ Λευκίμμης
27 Αυγούστου 2020 / 16:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ακόμα πιο δυνατή γίνεται η «Βασίλισσα του Νότου» η οποία θα έχει στο ρόστερ της τρεις πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές.

Αρχικά ανανέωσε (το είχαμε γράψει μια εβδομάδα πριν) με τον επιθετικό Χρήστο Γαστεράτο, έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή ο οποίος σε κάθε ματς κάνει κατάθεση ψυχής για την ομάδα.

Όμως έκανε και δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές, πήρε τον Νίκο Πουλημένο και τον Π. Ματσοβίλα, οι οποίοι πέρσι ήταν κεντρικό αμυντικό δίδυμο στο Θιναλιακό και ακολούθησαν τον Παναγιώτη Κορομπόκη στη διαδρομή του Αχαράβη – Λευκίμμη και στην ΑΕΛ. Δυο πολύ καλοί αμυντικοί, με τον Ν. Πουλημένο να παίζει και σαν πλάγιος μπακ εξ ίσου καλά.

Βέβαια όπως αναφέρει η ομάδα γίνεται η καλύτερη δυνατή προσπάθεια και ίσως έχουμε ακόμη κάποιες προσθήκες οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. 

Η ανακοίνωση

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Γαστεράτο που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αγαπημένη μας ομάδα με το μοναδικό πάθος που τον διακρίνει.
Επίσης ανακοινώνουμε και δύο πολύ σημαντικές προσθήκες εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μιας και ο Παναγιώτης Ματσοβιλα και ο Νίκος Πουλημενος που πέρυσι αγωνίστηκαν στην Γ’  Εθνική με τα χρώματα του Θιναλιακού, θα κάνουν και αυτοί το δρομολόγιο Αχαράβη-Λευκίμμη για να αγωνιστούν με τα χρώματα της ΑΕΛ πλέον.

Δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές που θα δώσουν πολλά και αυτό θα φανεί σύντομα στο γήπεδο. Ευχόμαστε σε όλους να έχουν την υγεία τους και να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας.

Ακόμα νιώθουμε την ανάγκη να τονίσουμε ότι θα συνεχίσουμε σαν Διοικητικό συμβούλιο να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάει όσο καλύτερα γίνεται η αγαπημένη μας ομάδα. Καθημερινά δουλεύουμε για την Α.Ε.Λευκίμμης και οι επιλογές μας νομίζω ότι το δείχνουν αυτό.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια