Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Α1 ΕΠΣΚ: Σημαντικές προσθήκες ο Μαραθιάς και ο Αγ. Νικόλαος

ΕΠΣΚ
26 Αυγούστου 2020 / 21:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Φαίακας Μαραθιά και ο Κεραυνός Αγ. Νικολάου μπόρεσαν να ανέβουν στην Α1 και τα δυο σωματεία του Νότου σκοπεύουν να μην είναι περαστικά.

Ξέρουν και οι δυο ομάδες ότι είναι εντελώς διαφορετικά στην Α1 και ο σχεδιασμός ξεκίνησε ενωρίς από τις διοικήσεις των ομάδων. Έτσι φρόντισαν να ενισχύσουν το ρόστερ τους με κάποιους παίκτες που και έμπειροι είναι και ποιοτικά μπορούν να τους δώσουν πράγματα. 

Σίγουρα ο Φαίακας Μαραθιά είναι η ομάδα που εντυπωσίασε, αφού πήρε παίκτες - ονόματα, κάποιοι από τους οποίους έχουν παίξει και στην Γ΄ Εθνική. Μιλάμε για τους αδελφού Ίσερη, τον Δημήτρη και τον Άντονι, από τον Αστέρα Πετριτή, ενώ από την ίδια ομάδα πήγε και ο Νίκι Στέρεφ, με πολλές συμμετοχές στη Γ΄ Εθνική με τη φανέλα της ΑΕ Λευκίμμης. Πέραν  αυτών όμως ο Μαραθιάς απόκτησε και Π. Γιαννακόπουλο και Αλ. Σουλάνη από Περιβόλι. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι ψάχνει μια ακόμη προσθήκη στη θέση ένα, με τον Α. Γαλάνη, τον τερματοφύλακα που πέρσι ήταν εντυπωσιακός παίζοντας με τη φανέλα της Ολυμπιάδας Καρυσάδων να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Πιθανόν τις επόμενες ώρες  να δοθούντα χέρια και να ανακοινωθεί μια ακόμη εξαιρετική προσθήκη.   

Ο Κεραυνός Αγ. Νικολάου προχώρησε σε μετρημένες και στοχευόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Έκανε όμως και το μπαμ με την απόκτηση του Άκη Χαρβαλιά. Ενός χαρισματικού σκόρερ, ο οποίος πέρσι έπαιξε στο πρώτο μισό στο Θιναλιακό, στη Γ΄ Εθνική και στη συνέχεια επέστρεψε στον ΟΦΑΜ στον οποίο είχε φορέσει ξανά τη φανέλα ο Καρδιτσιώτης σκόρερ. Ήταν η 4η και πιο ηχηρή μεταγραφή του Κεραυνού ο οποίος είχε πάρει τον Χρ. Αρμενιάκο από τον Αστέρα Μωραϊτικων, τον  Ν. Κουλούρη από τα Βασιλάτικα και τον Τ. Μαράι από το Περιβόλι. 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια