Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΣΚ: Κρόνος Αργυράδων, η επιστροφή...

ΕΠΣΚ
25 Αυγούστου 2020 / 16:23
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πέρσι δεν κατάφερε να πάρει μέρος -ως πρωταθλήτρια της Γ΄ Εθνικής- στη Football League, ενώ δεν δήλωσε συμμετοχή ούτε στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα αθλητικά δρώμενα, ο Κρόνος Αργυράδων επέστρεψε και τη Δευτέρα 24/8/2020 στο γήπεδο του Περιβολίου είχε την πρώτη του συγκέντρωση, Αγιασμό και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας στην οποία θα συμμετάσχει. 

Η ιστορική αυτή ομάδα που πέρσι δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Football League σαν πρωταθλήτρια της Γ' Εθνικής, δεν πήρε μέρος ούτε στα τοπικά πρωταθλήματα, μετά από απόφαση της Γ.Σ., αλλά φέτος επιστρέφει με όνειρα και φιλοδοξίες. 

Ο παλιός άσος της ομάδας, Άρης Πανδής, διπλωματούχος προπονητής, ο οποίος το χειμώνα δούλεψε με την Ακαδημία της ομάδας θα είναι στον πάγκο, ενώ η ομάδα έχει ανεβάσει παίκτες από την ακαδημία της, αλλά ενισχύθηκε με κάποιες μεταγραφές, που δεν έχουν ολοκληρωθεί. 

Από την Ακαδημία ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα  οι Καββαδίας Γεώργιος, Νικομάνης Ευγένιος, Βάρελης Κωνσταντίνος, Ελέζι Γκέρι, Ελέζι Τζουλιάνο, Άντι Χισάι, Κισκήρας Χάρης.

Έχουν επιστρέψει τρεις παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας παλιότερα, οι Καταβάτης Διονύσης, Ασπιώτης Άγγελος, Βασίλης Καββαδίας και επιπλέον η ομάδα έχει αποκτήσει τους Γιάννη Δαφνή, Δημήτρη Στούπα και Σπύρο Περδίκη, ενώ πολύ κοντά είναι και στον Γράντο.

Να σημειώσουμε ότι πολλά μέλη της διοίκησης του Κρόνου (πρόεδρος είναι ο κ. Κώστας Β. Καββαδίας) ήταν παρόντα στη πρώτη συγκέντρωση, τον αγιασμό τον έκανε ένας παλιός ποδοσφαιριστής του Κρόνο ο πρωτοπρεσβύτερος Αριστείδης Κουλούρης, ο οποίος μάλιστα είπε στα παιδιά για το πόσο βαριά είναι η φανέλα της ομάδας και ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια