Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Δ. Ελλάδας & Ιονίων Νήσων - Στο νέο Δ.Σ. εκλέχτηκε ο Παύλος Σκορδίλης

στίβος
20 Αυγούστου 2020 / 17:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ένα σωματείο που θα εκπροσωπεί τους προπονητές στίβου της Δυτικής Ελλάδας και των νησιών του Ιονίου δημιουργήθηκε, με έδρα την Πάτρα.

ΠΑΤΡΑ. Πριν λίγες μέρες είχε εκλογές και σε αυτές εκλέχτηκε και ο «δικός» μας, Παύλος Σκορδίλης, ο προπονητής των μεγάλων διεθνών επιτυχιών, για τον οποίο όλη η Ελλάδα μιλάει. Άλλωστε οι κατακτήσεις χρυσών μεταλλίων σε Παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο αθλητών-τριων του (Σγούρος, Ρωμαίου, Καρύδη, Μαντζουρογιάννης κλπ) έχουν τη σφραγίδα του και τον έχουν κατατάξει στους κορυφαίους σε ότι αφορά τα άλματα.
Ο νέος Σύνδεσμος Προπονητών στίβου με δελτίο τύπου ενημερώνει για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. 
 
Η ανακοίνωση
 
Σας γνωρίζουμε την ίδρυση του Επαγγελματικού - πολιτιστικού- αθλητικού ενδιαφέροντος σωματείου, μη κερδοσκοπικού , με την επωνυμία, "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ" με έδρα την Πάτρα (υπ΄αριθμ. 23/2020 ιδρυτική πράξη Πρωτοδικείου Πατρών). Σκοπός του Συνδέσμου είναι: Η συνένωση όλων των Προπονητών Στίβου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, σε ενιαία δομή και οργάνωση για την προστασία των ηθικών, οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών τους στην άσκηση της προπονητικής στο άθλημα του στίβου σε όλες και όσες αγωνιστικές μορφές διακρίνεται, εξελίσσεται και ρυθμίζεται από το ΣΕΓΑΣ και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος του κλασσικού αθλητισμού μέσω επιμορφώσεως των μελών του σωματείου με ανάπτυξη θεματικών ενοτήτων εξειδικευμένης προπονητικής. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχτηκε από τις αρχαιρεσίες της 8ης  Αυγούστου 2020 είναι το κάτωθι: Πρόεδρος: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΟΣ, Αντιπρόεδρος: ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΖΑΡΟΚΑΝΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, Γεν. Γραμματέας: ΜΠΟΥΣΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Ταμίας: ΛΕΒΙΔΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Μέλη: ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΤΣΙΟΦΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια