Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον Μον Ρεπό η πρώτη συναυλία της μπαντίνας της Παλαιάς μετά την αναγκαστική διακοπή

Παλαιά Φιλαρμονική
19 Αυγούστου 2020 / 20:19
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Παλαιά Φιλαρμονική). Την πρώτη της συναυλιακή παρουσίαση θα κάνει το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας,

μετά από την αναγκαστική πολύμηνη απουσία της λόγω της πανδημίας.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο "Ρένα Βλαχοπούλου" του Μον Ρεπό με ώρα έναρξης 20.45.

Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής ανακοίνωσε «Ακολουθώντας επακριβώς τις κείμενες υγειονομικές διατάξεις για την απόκρουση της πανδημίας, όπως αυτές ορίζονται για τους εγκεκριμένους θεατρικούς χώρους, ο αριθμός των ακροατών θα περιοριστεί αυστηρώς στα 200 άτομα. Αυτός θα είναι και ο αριθμός των εισιτηρίων που θα διατίθενται στην τιμή των 5 Ευρώ.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις όλοι οι ακροατές θα πρέπει να φορούν μάσκα εντός του χώρου της συναυλίας και να έχουν μαζί τους αντισηπτικά. Επίσης άπαντες θα είναι καθισμένοι και θα κρατούν αποστάσεις 1,5 μέτρου.

Για την εύρυθμη και ασφαλή πραγματοποίηση της συναυλίας μας, ο χώρος θα είναι ανοικτός για το κοινό από τις 20.00. Η πανδημία θα τελειώσει, αλλα η μουσική ποτέ!»
αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Φιλαραμονική. 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.