Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Κορομπόκη η πρεμιέρα της ΑΕ Λευκίμμης

γ΄εθνική
18 Αυγούστου 2020 / 17:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ίσως να μην κάναμε αναφορά, αν στην επίσημη πρεμιέρα της προετοιμασίας της «Βασίλισσας του Νότου» δεν ήταν παρών ο πετυχημένος προπονητής.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί εδώ και αρκετές εβδομάδες να έχουμε γράψει ότι η ΑΕΛ προσανατολίζεται να πάρει προπονητή τον Παναγιώτη Κορομπόκη, αλλά ως σήμερα καμιά επίσημη ανακοίνωση δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Και ίσως να μην κάναμε αναφορά, αν στην επίσημη πρεμιέρα της προετοιμασίας της «Βασίλισσας του Νότου» δεν ήταν παρών ο πετυχημένος προπονητής. 
Ο Παναγιώτης Κορομπόκης ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον Θιναλιακό και πέρσι τον οδήγησε στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και στην 5η θέση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, δείχνει ο ιδανικότερος γι αυτή τη θέση.
Ο πρώην άσσος του Αθηναϊκού και του ΑΟ Κέρκυρα, με εμπειρία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στην Α΄ Εθνική σαν ποδοσφαιριστής, ακολούθησε το ποδόσφαιρο που αγαπάει, είναι διπλωματούχος προπονητής (UEFA A΄). Η περσινή του εμπειρία, αλλά κυρίως η ομάδα (Θιναλιακός) που παρουσίασε του έδωσαν ένα επί πλέον μπόνους στο να στραφεί η ΑΕΛ προς αυτόν. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι κέρδισε δυο φορές την ΑΕΛ με 4-0 στη Λευκίμμη και 1-0 στην Αχαράβη.
Το ότι δεν υπάρχει καμιά επίσημη ενημέρωση είναι θέμα των δυο πλευρών, που ίσως κάτι περιμένουν. Στην πρώτη προπόνηση πάντως το απόγευμα της Δευτέρας παρόντες ο γυμναστής Αντώνης Κουρής και ο προπονητής τερματοφυλάκων Χ. Κοκκινίδης.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια