Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τον Μίκη Θεοδωράκη θα τιμήσει η Κέρκυρα

Παντελής Κοντός
16 Αυγούστου 2020 / 08:43
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το μεγάλο Έλληνα συνθέτη θα τιμήσει και η Κέρκυρα, στα τέλη Αυγούστου.

Το γεγονός προανήγγειλε ο διακεκριμένος Κερκυραίος βαρύτονος Παντελής Κοντός μέσα από το λογαριασμό του στα social media.

Μετά τη συναυλία του Παναγή Μπαρμπάτη «Ο λυρικός και λαϊκός Μίκης» που θα γίνει στις 17 Αυγούστου στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο Φαρακλάτων της Κεφαλονιάς, ακολουθεί  το νησί των Φαιάκων. 

Στη συναυλία της 17ης Αυγούστου στην Κεφαλονιά, τραγούδια του Μίκη Θοεδωράκη θα ερμηνεύσουν οι σοπράνο Κάτια Πάσχου, η μέτζο σοπράνο Ελένη Δάβου, ο τενόρος Αντώνης Κορωναίος, ο βαρύτονος Παντελής Κοντός, και ο λαϊκός ερμηνευτής Γεράσιμος Ανδρεάτος με σολίστ στο μπουζούκι τον Δημήτρη Λιβανό, ενώ αφηγητής θα είναι ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Η συναυλία θα γίνει με τα προβλεπόμενα μέτρα του ΕΟΔΥ που επιτρέπουν τις εκδηλώσεις με περιορισμένο αριθμό καθήμενων θεατών 

Σύμφωνα με τον Παντελή Κοντό, ανάλογη συναυλία θα γίνει και στην Κέρκυρα, στις 26 Αυγούστου, στο Γυμναστήριο του Κ.Γ.Σ.  Περισσότερες λεπτομέρεις για την εκδήλωση θα ανακοινωθούν σύντομα.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.