Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η «Κερκυραϊκή Συμμαχία για την τοποθέτηση Σουλάνη στη θέση του Β΄ Αντιπροέδρου

Ανακοίνωση
13 Αυγούστου 2020 / 19:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Θέση πήρε η παράταξη «Κερκυραϊκή Συμμαχία, για την τοποθέτηση στη θέση του Β΄ Αντιπροέδρου, του κ. Σουλάνη.

Αναφέρει συγκεκριμένα: «Η χθεσινή απόφαση του απερχόμενου Δ.Σ της ΕΠΣΚ και η τοποθέτηση Σουλάνη στη θέση του Β΄ αντιπροέδρου καταδεικνύει ότι το σύστημα καλά κρατεί, ενώ στην επιστολή παραίτησης του λίγο πριν τις εκλογές, έγραφε: ¨Δεν έχω ως στόχο ιδιοτελείς σκοπούς, χρησιμοποιώντας θεσμούς και νομικά τερτίπια, για να ροκανίσω τα σπλάχνα του αθλήματος της ΕΠΣΚ. Το ποδόσφαιρο της Κέρκυρας, θεωρώ ότι πρέπει να το διαχειριστούν πλέον Κερκυραίοι πατριώτες. Με αυτές τις αρχές και αξίες, έχω την πεποίθηση, ότι οι προσωπικές επιβολές, οι εντολές και οι διαταγές, οι κινήσεις ματαιοδοξίας, οι λογικές του ενός ανδρός για λογαριασμό των υπολοίπων, με βρίσκουν αντίθετο και αρνητικό να συνδράμω και να συναινέσω¨. Αυτά και άλλα πολλά έγραφε ο γνωστός Σουλάνης. Επιστράτευσαν γι’ αυτό τον άφαντο επί ένα περίπου χρόνο Άνθη και την απούσα ταμία που επίσης απουσιάζει για αρκετό καιρό από τα Δ.Σ.
Επί της ουσίας θα μας απαντήσουν στην γραπτή μας αίτηση για τα οικονομικά στοιχεία που ζητήσαμε; Πότε θα μας δοθούν; Εμείς θα περιμένουμε. Οι μάσκες έπεσαν και οι αψυχολόγητες αντιδράσεις του συστήματος που λυμαίνεται τον χώρο για πολλά χρόνια βαδίζει στο τέλος του. Τα σωματεία έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και οι εκλογές θα είναι η λύση. Η μόνη λύση που θα δώσει ελπίδα και όραμα στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Κερκυραϊκή Συμμαχία, 13/8/2020».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια