Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησε προετοιμασία ο ΟΦΑΜ που συνεχίζει την ενίσχυσή του

Γ΄ Εθνική
13 Αυγούστου 2020 / 18:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εδώ και μία εβδομάδα ο ΟΦΑΜ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την παρθενική του εμφάνιση στη Γ΄ Εθνική,

χωρίς ωστόσο να έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις.
Ο προπονητής Σάββας Σιδερόπουλος ξέρει πολύ καλά ότι οι δυσκολίες θα είναι μεγάλες, ειδικά αν από τις 16 ομάδες του Ομίλου υποβιβαστούν δέκα, ενώ γνωρίζει επίσης ότι είναι απαραίτητη η χρησιμοποίηση παιχτών κάτω των 20 και ότι έμπειροι παίκτες όπως ο Τσιαφίτσας και Μαμρικισβίλι, βασικοί συντελεστές στο περσινό πρωτάθλημα, αποτελούν παρελθόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα δεν έχουν κλείσει οι Τζορμπατζίδης και Κόκκινος, δύο παίχτες - κλειδιά για την άνοδο, καθώς η ομάδα τους έκανε την πρότασή της και περιμένει απαντήσεις, αλλά και ο Κ. Κονόμης έχει ένα πρόβλημα με τη μέση του και κανείς δεν ξέρει πόσο και πότε θα μπορέσει να βοηθήσει. Με λίγα λόγια, η μισή περσινή ομάδα δε συμμετέχει αυτή τη στιγμή. Σίγουρα έκλεισαν οι Σπ. Σπίνουλας, Κ. Γραικός, Γωνιάδης, Τσιάβος, Κ. Ανδριώτης, οι δυο τερματοφύλακες Χρ. Ανδριώτης και Θρ. Καποδίστριας και τα άλλα παιδιά από τον Άη Μαθιά.
Μέχρι στιγμής ο ΟΦΑΜ έχει ρίξει το βάρος σε Κερκυραίους ποδοσφαιριστές, ώστε να αποφύγει ενοίκια, υψηλά «οδοιπορικά» αλλά και γιατί πιστεύει ότι μπορεί και πρέπει ο Κερκυραίος ποδοσφαιριστής να αναδειχθεί. Μάλιστα η προσπάθειά του να καλύψει τις όποιες «τρύπες» υπάρχουν στο ρόστερ γίνεται μέσα από το νησί, μόνο κάποια εξαιρετική περίπτωση εκτός νησιού θα απασχολήσει το Δ.Σ. και εκτιμούμε ότι πολύ ορθά προχωράει.
Ως τώρα η ομάδα έκλεισε τους Γιάννη και Γιώργο Γραικό από τον Ατρόμητο Στρογγυλής, δυο πολύ καλούς παίκτες που με δουλειά θα βοηθήσουν. Ακόμη πήρε τον Γιώργο Γιώτα από την Κ19 του ΑΟΚ Κέρκυρα, από τη Βολίδα τον Άγ. Σιμκάι, ενώ από την ακαδημία που πάντα δίνει πολλούς παίκτες στην πρώτη ομάδα, ήδη οι Σωτήρης και Γιώργος Βρυώνης, αλλά και ο Κώστας Αθανασίου προπονούνται με την πρώτη ομάδα.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια