Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΕΛ και ΟΦΑΜ επενδύουν στον Κερκυραίο ποδοσφαιριστή

Γ΄ Εθνική
12 Αυγούστου 2020 / 16:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κάποιος μπορεί να πει ότι η πανδημία και η άσχημη οικονομική κατάσταση που έχει επιφέρει, «τραινάρουν» τις ομάδες

στο να κάνουν μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και να φέρουν παίχτες - ονόματα, όπως γινόταν στο παρελθόν για να παίξουν στη Γ΄ Εθνική. Αυτό είναι εν μέρει αλήθεια, αλλά αν δούμε τις περσινές επιλογές του Θιναλιακού και της ΑΕ Λευκίμμης, που η βάση τους ήταν με Κερκυραίους ποδοσφαιριστές, τότε καταλαβαίνουμε ότι το πείραμα είχε θετικά αποτελέσματα και αξίζει τον κόπο να σταθούμε σε αυτά.

ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ, αν και πρέπει να κάνουν πρωταθλητισμό για να μείνουν στην κατηγορία, δείχνουν εμπιστοσύνη στους Κερκυραίους ποδοσφαιριστές και επενδύουν σε αυτούς. Αυτό δείχνουν οι ανανεώσεις, αφού κάποιοι «ξένοι», δηλαδή ποδοσφαιριστές που μένουν εκτός Κέρκυρας μόνιμα, έχουν αποχωρήσει, ενώ η ενίσχυση τους έχει σαν βάση τους Κερκυραίους.

Η τελευταία επίσημη προσθήκη που έγινε στην ΑΕΛ είναι του τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Βάρελη, που μέχρι πρόσφατα άνηκε στην Αναγέννηση Περιβολιού και θεωρείται επένδυση για το μέλλον, ενώ στην ομάδα θα παραμείνει, προσφέροντας τις υπηρεσίες του και ο Άγγελος Κουλούρης.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια