Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε ζωντανή μετάδοση και η συναυλία της Φ.Ε. «Καποδίστριας», χωρίς κοινό

Φιλαρμονική
11 Αυγούστου 2020 / 08:32
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δ.Σ. Φιλαρμονικής). Τηρώντας τα μέτρα προστασίας για την διασπορά του κορωνοϊού, και η Φιλαρμονική "Καποδίστριας", θα μεταδώσει φέτος την καθιερωμένη συναυλία ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Η συναυλία θα γίνει την Τετάρτη 12 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του 6ου Γυμνασίου στο Νέο Λιμάνι, χωρίς την παρουσία κοινού.

Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής ανακοίνωσε: «Η Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας «Καποδίστριας», στο πλαίσιο του τριήμερου εορτασμού του θαύματος του πολιούχου μας Αγίου Σπυρίδωνος, με το οποίο λύθηκε η πολιορκία της Κέρκυρας από τους Αγαρηνούς το 1716, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη συναυλία της την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 στις 21:00 στο προαύλιο χώρο του 6ου Γυμνασίου Κερκύρας στο Νέο Λιμάνι.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί άνευ κοινού κεκλεισμένων των θυρών, για την αποτροπή συνωστισμού, εφαρμόζοντας τα μέτρα πρόληψης της διασποράς του νέου κορωνοϊού COVID-19.

Η συναυλία θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω Facebook στη σελίδα της Φιλαρμονικής και στο κανάλι μας στο Youtube Live Streaming στο σύνδεσμο  https://www.youtube.com/watch?v=MIuxV_bz-tw
 
Παρότι η καθιερωμένη αυτή συναυλία μας, μετά μεγάλης λύπης μας, δεν πραγματοποιείται κατά τα ειωθότα στο χώρο του Πάλκου της Άνω Πλατείας, λόγω των εκτάκτων μέτρων της πανδημίας, εντούτοις αναμιμνησκόμεθα του γεγονότος ότι αυτή θα λάβει χώρα  σε τόπο που το 1716, υπήρξε ο χώρος διεξαγωγής των πολεμικών επιχειρήσεων.

Η Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας «Καποδίστριας», εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά. Επικαλείται δε την προστασία του Αγίου Σπυρίδωνος, ώστε να ξεπεραστεί η πανδημία και να χαριστούν καιροί ειρήνης και ευημερίας στην Κέρκυρα, την Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο».

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.