Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος Τσιαφίτσας και Μαμρικισβίλι από τον ΟΦΑΜ, συνεχίζει στην ΑΕΛ ο Βούλγαρης

Γ΄ Εθνική
10 Αυγούστου 2020 / 18:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σύνθετο ρόστερ, όπου από τη μία να έχει πολλούς Κερκυραίους

και μάλιστα παιδιά του χωριού ή της περιοχής, ενώ από την άλλη να έχει μια αξιόμαχη ομάδα που θα σταθεί επάξια στη Γ΄ Εθνική και που σε πρώτη φάση θα κυνηγήσει την παραμονή της. Βέβαια τα οικονομικά δεν επιτρέπουν σπατάλες ή πολυέξοδους ποδοσφαιριστές, αν και η διοίκηση έχει αποδείξει ότι μπορεί και κάνει μεγάλες θυσίες για αυτή την ομάδα.
Στις τελευταίες εξελίξεις καταγράφεται το τέλος της συνεργασίας με δύο εξαιρετικούς μέσους, τον Τσιαφίτσα και τον Μαμρικισβίλι, που βοήθησαν πέρσι σε πολύ μεγάλο βαθμό ώστε να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. Η διοίκηση τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε κάθε ευτυχία στη ζωή τους και κάθε επιτυχία στην αθλητική τους πορεία.
Να επισημάνουμε ότι ο Τσιάβος θα είναι στο ρόστερ της ομάδας, ενώ όλα δείχνουν ότι αν δεν έχουν ήδη κλείσει, αυτό θα γίνει τις επόμενες ώρες, όσον αφορά δύο ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου Στρογγυλής, οι οποίοι θα ενταχθούν στην ομάδα. Πρόκειται για τον μέσο Γιάννη Γραικό, 22 ετών και τον επιθετικό Γιώργο Γραικό, 17 ετών.
 
Στην ΑΕ Λευκίμμης θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Σπύρος Βούλγαρης, ένα δικό της παιδί, που είχε εξαιρετική παρουσία πέρυσι. Συγκεκριμένα η «Βασίλισσα του Νότου» σε ανακοίνωσή της αναφέρει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, στον οποίον ευχήθηκε να έχει υγεία και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί με την φανέλα της ΑΕΛ.
Συνεχίζοντας, αναφέρεται στον «Σπυράκη» όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε νέο ποδοσφαιριστή γιατί πάντα με συνέπεια, αγωνιστικότητα και σοβαρότητα αποτελεί έναν αμυντικό που δύσκολα περνάει ο οποιοσδήποτε αντίπαλος. Επιπλέον αποτελεί έναν αδαμάντινο χαρακτήρα που σπάνια συναντά κάποιος σήμερα. Για αυτούς τους λόγους ακριβώς όλοι στην ΑΕΙΛ είναι ευτυχείς που ανανέωσε και θα συνεχίσει μαζί τους στον δρόμο των επιτυχιών.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια