Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάρηκαν το παιχνίδι αλλά και την προσφορά στη Μέλισσα (φωτος)

Φιλανθρωπικός αγώνας
10 Αυγούστου 2020 / 18:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φιλικό αγώνα με σκοπό την παροχή βοήθειας προς τη «Μέλισσα» οργάνωσαν οι παλαίμαχοι του Αστέρα Κέρκυρας,

φέρνοντας από τη Θεσσαλονίκη την ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι, με τις δυο ομάδες να χαίρονται όχι μόνο για τον αγώνα, αλλά και γιατί βοήθησαν με τον τρόπο τους τη «Μέλισσα». Στο αγωνιστικό κομμάτι, έγινε ένας πολύ ωραίος αγώνας με νικήτρια ομάδα στα σημεία, την πιο έμπειρη ομάδα της Καλαμαριάς.

Το σαββατόβραδο έκλεισε με δείπνο που πρόσφεραν οι άνθρωποι του Αστέρα προς την αποστολή του Απόλλωνα σε χώρο του Προσκοπείου. Την Κυριακή η αποστολή της Καλαμαριάς με την συνοδεία του ΔΣ του Αστέρα, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις γνωστής κερκυραϊκής εταιρείας, δοκιμάζοντας και αγοράζοντας παραδοσιακά προϊόντα, ενώ στη συνέχεια η αποστολή της Καλαμαριάς είχε ξενάγηση στην πόλη της Κέρκυρας.

Ο Αστέρας ευχαρίστησε την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη για την τιμή που τους έκανε να επισκεφθούν την Κέρκυρα όπως και για την πολύτιμη βοήθεια τους στην προσπάθεια να ενισχυθεί η Μέλισσα, ενώ θέλησε να στείλει το μήνυμα πως «η βοήθεια και αλληλεγγύη προς τον διπλανό μας και ιδιαίτερα προς τα παιδιά δεν προϋποθέτει απαραίτητα μεγάλη οικονομική άνεση, η να έχεις τα προβλήματα σου λυμένα. Η μόνη αναγκαία προϋπόθεση είναι ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο μας και τον εαυτό μας».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια