Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Νίκος Βίτσος

Πένθος
05 Αυγούστου 2020 / 17:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή, την Τρίτη 4 Αυγούστου, στα 72 του χρόνια

ο Νίκος Βίτσος. Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τον αθλητισμό και ιδίως το ποδόσφαιρο, διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Φιλάθλων του ΑΟ Κέρκυρα, τη χρυσή εποχή της προηγούμενης δεκαετίας, αλλά και του Ολυμπιακού Μαντουκιού.
Ο Νίκος αγαπούσε το ποδόσφαιρο και στήριζε κάθε κερκυραϊκή ομάδα όταν αγωνιζόταν με αντιπάλους εκτός Κέρκυρας, ενώ πήγαινε στα γήπεδα, χωρίς οπαδικές προτιμήσεις γιατί του άρεσε το ποδόσφαιρο. Διετέλεσε και μέλος σε κάποιες από τις επιτροπές της ΕΠΣΚ τα τελευταία χρόνια.
Πάνω από μία δεκαετία πάλεψε με τον καρκίνο, βγήκε πολλές φορές νικητής, αλλά στο τέλος έχασε. Ο Νίκος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 4/8 και την Πέμπτη 6/8 στο νεκροταφείο της Γαρίτσας, θα γίνει η εξόδιος ακολουθία.
Εμείς να συλλυπηθούμε την οικογένεια και τους οικείους του, να είναι καλά να τον θυμούνται.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια