Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλυπητήριο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για το θάνατο του Νίκου Τρούσα

Νίκος Τρούσας
04 Αυγούστου 2020 / 12:48
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Απεβίωσε ο Νίκος Τρούσας, τεχνικός ήχου, ο οποίος επι σειρά ετών υποστήριζε τεχνικά τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων και του περιφερειακού συμβουλίου Ιονίων Νήσων.

Για το θάνατό του εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας Δημήτρης Μεταλληνός «Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Νικολάου Τρούσα. Του ακούραστου και πάντα πρόθυμου συνεργάτη μας στην υποστήριξη του έργου της διεξαγωγής των συνεδριάσεων του Δημοτικού μας Συμβουλίου, ο οποίος ήταν παρών για να συμβάλλει με τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Η συνεργασία μας με τον φίλο – πρωτίστως - και συνεργάτη Νίκο, θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας και πάντοτε θα θυμόμαστε το πνεύμα συνεργασίας και υποστήριξης που τον διέκρινε. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Αιωνία του η μνήμη!
»
 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.