Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Garage 21: «Φφ – Between Space & Time it’s all Movement» απόψε στο Μον Ρεπό (video)

Garage 21
04 Αυγούστου 2020 / 12:15

Απόψε, Τρίτη στις 21:30 στο θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου στο Μον Ρεπό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ομάδα χορού του Garage|21 παρουσιάζει στο θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου στο Μον Ρεπό, την Τρίτη 4 Αυγούστου και ώρα 21:30 την νέα της παραγωγή, με τίτλο: «Φφ – Between Space & Time it’s all Movement» σε σύλληψη και χορογραφία της Ευαγγελίας Ράντου.

Δείτε εδώ το video teaser της παράστασης

Μερικά λόγια για το έργο:

Η ιδέα του έργου, Φφ – Between Space & Time it’s all movement, προέκυψε έπειτα από 81 ημέρες  κινησιολογικής παύσης και αποχής. Η ανάγκη δημιουργίας του γεννήθηκε εν μέσω καραντίνας, μια περίοδο πρωτόγνωρης συνθήκης που άφησε σε όλους το ιδιαίτερο αποτύπωμα της.
Παρόλα αυτά το έργο «Φφ – Between Space & Time it’s all movement» δεν αφορά την ίδια την συνθήκη της καραντίνας, δεν υπάρχει σενάριο, δεν υπάρχει πλοκή, ούτε κάποια ιστορία που αποπειράται να αφηγηθεί, υπάρχει μόνο το σώμα, η μουσική, ο χώρος και η μεταξύ τους ένωση, που δημιουργεί αυτό που ονομάζουμε Χορό.

Είναι το αντίκρισμα μιας διακοπής που προκάλεσε την νοσταλγία για ένα σώμα κινητικά ενεργό, δυνατό και παρών με κύρια επιθυμία την απόλυτη σύνδεση με την μουσική που το συνοδεύει.
Ο George Balanchine, ένας από τους πιο σημαντικούς χορογράφους του 20ου αιώνα είχε κάποτε αναφέρει: «Dancing is music made visible» (Χορός είναι όταν κάνεις την μουσική ορατή ), το έργο «Φφ – Between Space & Time it’s all movement», αποπειράται ακριβώς αυτό, να μπορείς να δεις την μουσική, να ακούς τον χορό.
 
Προπώληση εισιτηρίων Ticketbox.gr
 
Χορογραφία: Ευαγγελία Ράντου
Ερμηνεία: Elina Vlanti , Antzela Vrachlioti , Evangelia Randou
Καλλιτεχνική σύμβουλος: Mary Randou
Σχεδιασμός φώτων: Tonis Chondr
Video teaser/photos: Μυρτώ Γάτσιου
Παραγωγή: Garage21
 
* η είσοδος για το κοινό θα ανοίξει στις 20:30 για την αποφυγή συνωστισμού