Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Επτανησιακή Πρωτοβουλία»: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Παναγιώτη Γιοχάλα

Γιοχάλας Παναγιώτης
02 Αυγούστου 2020 / 19:07

«Η Κερκυραϊκή κοινωνία θα θυμάται τον Παναγιώτη Γιοχάλα και θα οφείλει στην μνήμη του την εποχή που το αξίωμα και ο θεσμικός ρόλος δεν ισοδυναμούσαν με απρόσιτες οντότητες, αλλά με ανθρώπους που το κίνητρο ήταν η άδολη αγάπη για τον τόπο τους...», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της παράταξης Αλεξάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Συλλυπητήρια ανακοίνωση της παράταξης «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» για τον θάνατο του Παναγιώτη Γιοχάλα.

«Όσο περίεργο και αν ακούγεται, κυρίως τα τελευταία χρόνια της αστάθειας και των δυσμενών μεταβολών στην διαχείριση των απορριμμάτων, η Κέρκυρα κάποτε υπήρξε καθαρή.

Και δεν υπήρξε μόνο καθαρή, υπήρξε με απλά λόγια νοικοκυρεμένη.

Κάθε πολίτης ένιωθε πως κάτι λειτουργούσε και τα αποτελέσματα ήταν περισσότερο από εμφανή.

Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του όσο λίγοι, με την ενεργό συμμετοχή στα κοινά, ήταν αδιαμφισβήτητα ο Παναγιώτης Γιοχάλας.

Δημοτικός Σύμβουλος και μετέπειτα Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, επί δημαρχίας Χ.Σαρλή, άνθρωπος απλός, γνήσιος, μαχητικός και οπωσδήποτε αποτελεσματικός.

Η Κερκυραϊκή κοινωνία θα θυμάται τον Παναγιώτη Γιοχάλα και θα οφείλει στην μνήμη του την εποχή που το αξίωμα και ο θεσμικός ρόλος δεν ισοδυναμούσαν με απρόσιτες οντότητες, αλλά με ανθρώπους που το κίνητρο ήταν η άδολη αγάπη για τον τόπο τους, την οποία τόσο τέλεια εξέφραζε σε άπταιστα, γλαφυρά και τραγουδιστά μαντουκιώτικα.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη», αναφέρει επί λέξει η συλλυπητήρια ανακοίνωση της παράταξης με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Αλεξάκη.