Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στα Γιάννενα οι Κερκυραίοι αθλητές με στόχο χρυσά μετάλλια

Στίβος
31 Ιουλίου 2020 / 19:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20 γίνεται το Σαββατοκύριακο 1και 2 Αυγούστου, στα Ιωάννινα, με μια πλειάδα Κερκυραίων αθλητών,

 οι οποίοι πιθανόν να επιστρέψουν με μετάλλια στις αποσκευές τους.
Βλέποντας τις λίστες των συμμετεχόντων που δόθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ και τους χρόνους, υπάρχουν ελπίδες να επιστρέψουν με 4-5 μετάλλια, κάτι που θα δείξει ότι η Κέρκυρα μπορεί να πετύχει πολλά.
Οι συμμετοχές
Η κορυφαία Ελληνίδα της κατηγορίας, με το νέο Πανελλήνιο ρεκόρ, Σπυριδούλα Καρύδη του Κερκυραϊκού ΓΣ, θα πάρει μέρος στο μήκος και στο τριπλούν, έχει τις καλύτερες επιδόσεις, είναι μακράν η καλύτερη και περιμένουμε δύο χρυσά μετάλλια.
Μέσα στα μετάλλια είναι και στο επί κοντώ η 16χρονη Ηρώ Βραδή του Κερκυραϊκού και μπορεί να πάρει οποιοδήποτε από τα τρία, έστω και αν είναι η μικρότερη ηλικιακά, έχει μαζί με 2 ακόμα αθλήτριες την καλύτερη επίδοση και όλα θα κριθούν στις προσπάθειες. 
Στο άλμα εις ύψος η Παναγιώτα Δόση που ανήκει πλέον στον Ελ. Βενιζέλο (πρώην ΑΟ Κέρκυρα) δεν έχει αντίπαλο και λογικά το χρυσό είναι δικό της.
Δύσκολα, αλλά με πολλές πιθανότητες είναι μέσα στα μετάλλια και ο 18χρονος Στέλιος Σκορδίλης του Κερκυραϊκού στο επί κοντώ.
Από κει και πέρα περιμένουμε τον Σπύρο Ντουραχάνη του ΑΟ Κέρκυρα στα 800μ. να είναι μέσα στην εξάδα, όπως και τον Πέτρο Πουλή του Κερκυραϊκού που θα πάρει μέρος στη σφαιροβολία.
Λίγες πιθανότητες διάκρισης για τη Σοφία Σεχάτη του Κερκυραϊκού στα 200μ. τη
Σοφία Μουρτζινίδου του Κερκυραϊκού στο μήκος  και στο τριπλούν, τον  Σπύρο Πέζαρο του ΓΣ Κέρκυρας στα 200μ. και τον Γιώργο Δόση του ΑΟ Κέρκυρα στο ύψος.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια