Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη Υδραίου σε Σπαρτύλα και Άγιο Μάρκο

Υδραίου Μερόπη
31 Ιουλίου 2020 / 14:58

Τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας συνόδευαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Δημήτρης Μεταλληνός και η δημοτική σύμβουλος, Μαρία Ζερβού

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Τις περιοχές Αγίου Μάρκου και Σπαρτύλα επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 30 Ιουλίου, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπη Υδραίου συνοδευόμενη από την εντεταλμένη σύμβουλο, Μαρία Ζερβού και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Δημήτρη Μεταλληνό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του Δήμου, η Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δεκάδες κατοίκους των εν λόγω περιοχών, καθώς και με προέδρους και εκπροσώπους τοπικών και πολιτιστικών φορέων.



Στις συζητήσεις τέθηκε σειρά θεμάτων τοπικού κυρίως ενδιαφέροντος, τα οποία σχετίζονταν με την αγροτική οδοποιία, αναπλάσεις πλατειών και παιδικών χαρών, πεζοδρομίων κ.α.

Στις συναντήσεις διαπιστώθηκε ότι μια πλειάδα θεμάτων τα οποία απασχολούσαν τις τοπικές κοινωνίες έχουν είτε λυθεί και διεκπεραιωθεί είτε έχουν δρομολογηθεί προς επίλυση και για την εξέλιξη αυτή οι κάτοικοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους.

Από πλευράς δημοτικής αρχής επισημάνθηκε ότι θέματα και αιτήματα που τίθενται από τους κατοίκους, θα ιεραρχηθούν εκ νέου και θα τεθούν προς επίλυση και διευθέτηση.