Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ακόμα μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης βρέθηκε στην Κέρκυρα

ΕΛ.ΑΣ.
31 Ιουλίου 2020 / 12:29

Η σύλληψη έγινε το πρωί της Πέμπτης 30 Ιουλίου - Βρέθηκαν 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2μ. σε δασική περιοχή και άλλα 4 στο σπίτι του συλληφθέντα, μαζί με συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης

ΚΕΡΚΥΡΑ.   Στη σύλληψη ενός ατόμου για το αδίκημα της καλλιέργειας κάνναβης προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, με τη συνδρομή των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κέρκυρας, το πρωί της Πέμπτης 30 Ιουλίου.



Ειδικότερα, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, o εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, καθώς όπως διαπιστώθηκε είχε εγκαταστήσει σε θαμνώδη δασική περιοχή, στην Κέρκυρα, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη από 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως δύο 2 μέτρα.



Από την έρευνα που ακολούθησε, στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 160 εκατοστών, συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 98 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και  το χρηματικό ποσό των 4.850 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.