Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έπεσε «καμπάνα» 10.000€ για το πάρτι της Δασιάς

ΕΛ.ΑΣ.
30 Ιουλίου 2020 / 13:49

Στη σύλληψη δύο ατόμων, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού του κορωνοϊού, καθώς διοργάνωσαν υπαίθρια εκδήλωση στην παραλία της Δασιάς, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. επιβάλλοντας παράλληλα πρόστιμα συνολικού ύψους 10.000€

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Σε δύο συλλήψεις και διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 10.000€ οδήγησε η υπαίθρια εκδήλωση, η οποία πραγματοποίηθηκε το απόγευμα τη; Τετάρτης 29 Ιουλίου, στην παραλία της Δασιάς.

Όπως έγραψε, χθες, το enimerosi.com, η ένταση ανέβηκε όταν στο event προβλεπόταν ο καταιγισμός των συνωστισμένων λουόμενων με χρωματιστό υγρό, γεγονός που προκάλεσε την προσοχή άλλων λουόμενων, Ελλήνων και ξένων τουριστών, που βρέθηκαν την ίδια ώρα στην παραλία, φωτογράφισαν και βιντεοσκόπησαν το συμβάν, ενώ κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ. και τη Λιμενική Αστυνομία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου, σήμερα (30/7), της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων αναφέρει:



«Συνελήφθησαν χθες Τετάρτη (29-07-2020) το απόγευμα στην Κέρκυρα, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών κατά τη διάρκεια ελέγχου, δύο (2) αλλοδαποί για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν χτες το απόγευμα σε παραλία της Κέρκυρας, να έχουν διοργανώσει υπαίθρια εκδήλωση, παραβιάζοντας την επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης δημόσιων εκδηλώσεων, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας στο πλαίσιο της οποίας επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους (10.000) ευρώ.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας».