Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο κ. Κουλόπουλος παίζει τον ρόλο του άφαντου προέδρου

Κερκυραϊκή Συμμαχία
29 Ιουλίου 2020 / 17:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αντιπολίτευση στη διοίκηση της ΕΠΣΚ, ουσιαστικά από πέντε εκλεγμένα μέλη, έχουν απομείνει δύο, ο Γ. Κουλούρης και ο Ν. Χρυσικόπουλος,

οι οποίοι παρόλα αυτά δίνουν μάχη για να αλλάξει το καθεστώς που είναι συνεχώς στην εξουσία για πάνω από 30 χρόνια. Είχαν κατέβει στις εκλογές σαν «Κερκυραϊκή Συμμαχία για το Ποδόσφαιρο» και μετά την περασμένη εβδομάδα, με νέο δελτίο τύπου ενημερώνουν για όλα όσα βιώνει το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με το δικό τους σκεπτικό, αλλά και αρκετά καυστικά. Νέα αφορμή, η παραίτηση του Β΄ αντιπροέδρου Ι. Μουζακίτη, ενώ στέκονται και σε άλλα θέματα όπως η απουσία της ταμία, αλλά και του προέδρου κ. Ποζίδη, που χαρακτηρίστηκε σαν «άφαντος», με τον κ. Κουλόπουλο να είναι στη θέση του.
Σίγουρα ζούμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, λίγο πριν συνταχθούν οι προκηρύξεις για πρωτάθλημα και κύπελλο και λίγο πριν ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα. Χαμένο από όλα αυτά θα είναι το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο και την ευθύνη την έχουν αυτοί που δεν το βάζουν σαν προτεραιότητα, αλλά καίγονται για το πως θα έχουν «μια καρέκλα» στο επόμενο Δ.Σ. μετά τις εκλογές που θα γίνουν το 2020.
Η ανακοίνωση της Κερκυραϊκής Συμμαχίας: «Όπως σας είχαμε προϊδεάσει (στο προηγούμενο δελτίο τύπου Ν1) οι εξελίξεις στην ΕΠΣ Κουλόπουλου είναι ραγδαίες. Η παραίτηση του Γιάννη Μουζακίτη αλλά και του Αλέξανδρου Αλεξάκη από όλες τις επιτροπές καταδεικνύει και είναι πασιφανές ότι η ΕΠΣ δεν διοικείται πια  ή μάλλον διοικείται και λειτουργεί  από ένα πρόσωπο αυτό του Κουλόπουλου. Αυτός παίζει το ρόλο του  άφαντου προέδρου. Αυτός παίζει το ρόλο της απούσας ταμία. Αυτός παίζει το ρόλο σε όλες τις επιτροπές εξ ου και η παραίτηση του Γιάννη Μουζακίτη. Δε γνωρίζουμε πιο το όφελος από τις προσωπικές στρατηγικές αυτού του Κυρίου αλλά μόνο καλό δεν κάνει στα σωματεία. Γαντζωμένος σε μια καρέκλα ετσιθελικά και εμμονικά δεν κατανοεί ότι το τέλος μιας εποχής έφτασε στο τέρμα. Ότι είχαν να προσφέρουν το προσέφεραν (εμείς τους το αναγνωρίζουμε). Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν με άλλη νοοτροπία και ποδοσφαιρική κουλτούρα του 2020. Όχι άλλα παιχνίδια λοιπόν στις πλάτες των σωματείων. Μόνη λύση οι εκλογές. ΣΗΜΕΡΑ- ΧΘΕΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια