Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τριπλέτα μεταλλίων για τον «ΚΡΟΤΟ» σε Πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής

Σκοποβολή
29 Ιουλίου 2020 / 16:49

Επιτυχημένη η κερκυραϊκή εκπροσώπηση στους αγώνες IPSC (όπλα χειρός & λειόκανα) σε επίπεδο Εφήβων-Νεανίδων, με δύο χάλκινα και ένα αργυρό μετάλλιο

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Με τρία μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Κέρκυρας «ΚΡΟΤΟΣ» από τους Πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής IPSC (όπλα χειρός & λειόκανα) Εφήβων-Νεανίδων.

Συγκεκριμένα η Σπυριδούλα Τσιώλη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία shotgun ladys, ενώ χάλκινα μετάλλια πήραν ο Νίκος Βασιλ. Σπάτουλας στην κατηγορία 3 όπλων σούπερ τζούνιορ & η Κατερίνα Σπάτουλα στην κατηγορία shotgun junior.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν 24-26 Ιουλίου 2020 στο σκοπευτήριο Ιωαννίνων με διοργανωτή τον ΑΟ BUDO ( σκοπευτικό όμιλο Ιωαννίνων) σε συνεργασία με την Σκοπευτική Ομοσπονδίας Ελλάδος. Σε αυτούς συμμετείχαν 91 έφηβοι και νεανίδες των σκοπευτικών ομίλων ολόκληρης της χώρας.

Την Κέρκυρα εκπροσώπησε ο «ΚΡΟΤΟΣ» με έξι αθλητές και απολογισμό τρία μετάλλια, δύο τέταρτες και μία έβδομη θέσεις. Επικεφαλής της αποστολής ήταν  ο γενικός γραμματέας του ΑΣΟΚ Βασίλης Σπάτουλας.

Τα κερκυραϊκά αποτελέσματα

1) Τσιώλη Σπυριδούλα 2η θέση στην κατηγορία shotgun ladys

2) Σπάτουλας Νικόλαος του Βασιλείου  3η θέση στην κατηγορία 3όπλων σούπερ τζούνιορ

3) Σπάτουλα Αικατερίνη 3η θέση στην κατηγορία shotgun junior.

4)Σπάτουλας Νικόλαος του Ιωάννου 4η θέση στην κατηγορία handgun open

5) Μακρής Γεράσιμος 4η θέση στην κατηγορία handgun standard junior

6) Παπαναστασίου Απόστολος 7η θέση στην κατηγορία handgun junior