Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με αποκλειστικές εκπτώσεις για το ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό η νέα καμπάνια «Πάμε Ζάκυνθο!»

Τουρισμός
29 Ιουλίου 2020 / 16:15

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Η Ζάκυνθος, ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός και είναι εύκολα προσβάσιμη από την Αθήνα, την Πελοπόννησο και

τις βορειότερες περιοχές της χώρας. Εκτός από το περίφημο «Ναυάγιο», τη διασημότερη παραλία της Μεσογείου, διαθέτει δεκάδες παραλίες ιδανικές για οικογενειακές διακοπές. Επίσης, πολλούς επισκέπτες προσελκύει το Θαλάσσιο Πάρκο, τόπος κατοικίας της χελώνας Καρέτα Καρέτα και πολλών άλλων ειδών, ενώ ιδιαίτερα αγαπητή είναι η χαρακτηριστική γαστρονομία της.

Έτσι, με ένα πρωτοποριακό εκπτωτικό πρόγραμμα απευθύνεται στο ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό, προσφέροντας μια σειρά από εκπτώσεις στους επισκέπτες του νησιού. Το πανέμορφο νησί του Ιονίου αποτελεί τον πρώτο ελληνικό προορισμό, στον οποίο, τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις, εστιατόρια, πάροχοι δραστηριοτήτων και εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων, κινούνται συλλογικά και συγκροτημένα για την προσέλκυση Ελλήνων επισκεπτών μέσα από ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές. Οι εκπτώσεις των ζακυνθινών επιχειρήσεων είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα www.pamezakyntho.gr, η οποία διαρκώς επικαιροποιείται με νέες προσφορές.

«Φέτος η Ζάκυνθος προσφέρει πολύ ελκυστικές τιμές στους επισκέπτες από την Ελλάδα και είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους συμπολίτες μας να κάνουν προσιτές διακοπές σε ένα από τα δημοφιλέστερα νησιά της Μεσογείου,» τόνισε ο κ. Φώτης Κόττης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου.

«Με την πρωτοβουλία "Πάμε Ζάκυνθο" επιχειρούμε κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, αφού πρόκειται για το πρώτο εκπτωτικό πρόγραμμα αυτής της κλίμακας σε επίπεδο νησιού, συνενώνοντας τους παραγωγικούς φορείς και την Αυτοδιοίκηση σε μια κοινή δράση για τη στήριξη του τουρισμού» δήλωσε ο κ. Αντώνης Νικολουδάκης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου.

«Όλοι γνωρίζουμε τις εξαίρετες φυσικές ομορφιές της Ζακύνθου και την πλούσια πολιτιστική της παράδοση, στοιχεία που διαχρονικά γοητεύουν τους επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό,» υπογράμμισε ο κ. Διονύσιος Ακτύπης, Βουλευτής Ζακύνθου και από τους πρωτεργάτες της νέας καμπάνιας.

Το Επιμελητήριο Ζακύνθου παρουσίασε επίσης προωθητικό βίντεο με τον εύγλωττο τίτλο «Στάσου, Μαντολάτο», στο οποίο παρουσιάζονται τα πιο γνωστά σημεία της Ζακύνθου. Στο βίντεο που δημιούργησαν οι Άγγελος Πυριόχος και Τώνης Λυκουρέσης πρωταγωνιστούν ο Κώστας Κόκλας και η Λουίζα Πυριόχου.