Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Αντιγόνη Πυροβέτση νέα πρόεδρος του Ιόνιου

Μπάσκετ
27 Ιουλίου 2020 / 17:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Γιώργος Αρακλειώτης είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε και κράτησε ζωντανό τον Ιόνιο, όλα αυτά τα χρόνια, με την παρουσία του

να αποτελεί εγγύηση για τον σύλλογο. Μετά από μια προσπάθεια πέρσι, που δεν πέτυχε, να πρωταγωνιστήσει και να ανέβει στη Γ΄ Εθνική, ο Ιόνιος και πάλι θα έχει τον ίδιο στόχο, με ένα νέο Δ.Σ., με ανθρώπους που θα μπορούν να προσφέρουν την επί πλέον βοήθεια που χρειάζεται ένα σωματείο για να κάνει πρωταθλητισμό, με την σημαία βέβαια της ομάδας τον κ. Αρακλειώτη να μην λείπει από το διοικητικό σχήμα.
Μια νέα διοίκηση ανακοινώθηκε από την Παρασκευή 24/7/2020 που θα οδηγήσει (το πιστεύουμε) τον Ιόνιο στη Γ΄ Εθνική, έναν Ιόνιο που ενισχύθηκε με κερκυραίους αθλητές   και τον προπονητή Πάνο Κοντογιάννη να μένει στο τιμόνι.

Το διοικητικό σχήμα: Πρόεδρος: Πυροβέτση Αντιγόνη, Αντιπρόεδρος: Χρυσικοπούλου Μάγδα, Γραμματέας: Μπάκος Νίκος, Ταμίας: Κανταρέλης Πέτρος, Μέλη: Αρακλειώτης Γιώργος, Παπανελόπουλος Ελευθέριος, Σούκερας Σπύρος.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια