Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κράτσα σε Γαλιατσάτο: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Π.Ι.Ν.
27 Ιουλίου 2020 / 11:42

«Ας μας πεί ο κ. Γαλιατσάτος ποια έργα έχει ολοκληρώσει για να μην ασχοληθούμε μαζί τους», τονίζει στην απάντησή της προς τον επικεφαλής της «ΑΝ.Α.Σ.Α.», η Περιφερειάρχης αναφορικά με την αντίδρασή του για το έργο του Τουριστικού Καταφυγίου στη Σπηλιά

ΚΕΡΚΥΡΑ.  «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», απαντά η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων,Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, στον Θεόδωρο Γαλιατσάτο αναφορικά με την αντίδρασή του στο γεγονός της ανακοίνωσης οτι εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το έργο του τουριστικού καταφυγίου στη θέση «Σπηλιά» της παλαιάς πόλης της Κέρκυρας

«Το έργο ξεκίνησε να δρομολογείται το 2012, πριν από οχτώ χρόνια, και επι εποχής Γαλιατσάτου ήταν σε βαλτωμένη κατάσταση με πολλά τεχνικά και διοικητικά ζητήματα που το κρατούσαν στάσιμο.

Ξεπεράσαμε τα προβλήματα, καταλήξαμε σε συμφωνία με τον Ο.Λ.ΚΕ. και το ΤΑΙΠΕΔ για το ποσοστό συμμετοχής τους στη χρηματοδότηση και το έργο προχωρεί προς δημοπράτηση, θα ολοκληρωθεί και θα αποδοθεί στην κοινωνία.

Δεν μας εκπλήσσει η αντίδραση του κ. Γαλιατσάτου. Είναι συνήθης.

Δεν θέλει να γίνει κανένα έργο. Είναι πια εμφανές. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει το έργο της Περιφερειακής Αρχής, να παραπληροφορήσει την κοινωνία, να λοιδορήσει τους αρμόδιους, να καθυστερήσει την ανάπτυξη.

Προχωρούμε μπροστά. Τον αφήνουμε στην μιζέρια του!», απαντά η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρ'οδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.