Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών του Μαυροβουνίου «βλέπει» η Αστυνομία

Έγκλημα
23 Ιουλίου 2020 / 23:37

Από το Montenegro (Μαυροβούνιο) είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο δολοφονημένοι στην περιοχή του Χαλικούνα, στη Νότια Κέρκυρα

ΚΕΡΚΥΡΑ.   Πολύ σοβαρά εξετάζεται το ενδεχόμενο από την Ελληνική Αστυνομία, ο θάνατος των δύο αλλοδαπών, οι οποίοι εντοπίστηκαν νωρίς το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουλίου, εντός σταθμευμένου Ι.Χ. αυτοκινήτου, σε χώρο parking ενοικιαζόμενης βίλας στο Χαλικούνα, να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών.

Σύμφωναε με αστυνομικές πηγές, οι δύο νεκροί άνδρες ηλικίας περίπου πενήντα ετών, οι οποίοι έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο, είναι υπήκοοι Μαυροβουνίου.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται και μάλιστα, σ' αυτήν συνδράμει και το Λιμενικό Σώμα, ενώ ιδιαίτερο βάρος έχει πέσει και στο χώρο του Διεθνούς αεροδρομίου της Κέρκυρας.

Σημειώνεται ότι οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν, νεκροί εντός του αυτοκινήτου, έπειτα από καταγγελία περίοικου στις αστυνομικές Αρχές.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Απογευματινές ώρες σήμερα (σ.σ. Πέμπτη 23/7) εντοπίστηκαν εντός οχήματος σε χώρο στάθμευσης οικίας σε περιοχή της Νότιας Κέρκυρας, δυο θανάσιμα τραυματισμένοι από πυροβόλο όπλο. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκύρας.