Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τη Φιλαρμονική Εταιρία «Μάντζαρος» η αλλαγή ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου

Ροταριανός Όμιλος
23 Ιουλίου 2020 / 14:55

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 22ας Ιουλίου, στο «Φαληράκι», η τελετή αλλαγής ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας «Καποδιστριας».

Επίσημη προσκεκλημένη στην τελετή αυτή και τιμώμενο σωματείο, υπήρξε η Φιλαρμονική Εταιρία «Μαντζαρος», η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της, Γιάννη Τριβιζά και μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Σύμφωνα με το σχετικό ενημερωτικό δελτίο από την διοίκηση της Φ/Ε «Μάντζαρος», στην Φιλαρμονική παρεδόθη τιμητική πλακέτα για το εν γενεί πολιτιστικό, αλλά και κοινωνικό της έργο, την οποία παρέλαβε ο Πρόεδρος της.

Ταυτόχρονα, το σύνολο ξύλινων πνευστών οργάνων της Φιλαρμονικής, υπό την διεύθυνση του αν. Αρχιμουσικού, Σπύρου Ρουβά, παιάνισαν κατά την τελετή, κάτι που αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για το πλήθος των παρισταμένων, που χειροκρότησαν ένθερμα.



Σημειώνεται ότι μίλησαν θερμά για την «Μαντζαρος», κατά τις προσφωνήσεις τους, και ο απερχόμενος Πρόεδρος των Ροταρυ, Δημήτρης Μπουζουκης και ο νέος Πρόεδρος, Βαγγέλης Ντουβελης, οι οποίοι εξήραν το έργο της, την ιστορία της και τις προοπτικές της, ενώ ήταν έκδηλη η επιθυμία του Ομίλου για μια στενή και διαρκή συνεργασία στο μέλλον με την Φιλαρμονική.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη μνεία έγινε από τους εκπροσώπους των Ροταρυ στην λειτουργία στη «Μαντζαρος» τμήματος εκμάθησης μουσικής σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (ειδικές ανάγκες), γεγονός ιδιαίτερης και σημαντικής κοινωνικής προσφοράς, η οποία πρέπει πάσει θυσία να διατηρηθεί και ενισχυθεί.