Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέο πρόστιμο στον ΑΟΚ Κέρκυρα λόγω… διπλώματος

Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου
22 Ιουλίου 2020 / 17:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Η σεζόν μπορεί να τελείωσε αγωνιστικά για τον ΑΟΚ Κέρκυρα από τις αρχές Μαρτίου, όμως δεν έχει τελειώσει σχετικά με τιμωρίες και πρόστιμα,

αφού πέραν των δεκάδων προσφυγών που ταλαιπωρούν την ομάδα, έρχονται και τα πρόστιμα για κάθε παιχνίδι, όπου στον πάγκο δεν υπήρχε προπονητής με το κατάλληλο δίπλωμα.
Ο Λεωνίδας Βόκολος που ξεκίνησε την περσινή χρονιά, ο Νίκος Θεοδοσιάδης που τον διαδέχθηκε και στη συνέχεια ο Ρομπέρτο Μπολάνο διέθεταν το κατάλληλο δίπλωμα προπονητή. Μετά όμως τη φυγή του Μπολάνο, χρέη προπονητή εκτελούσε ο Κώστας Χριστοφοράκης, ο οποίος είναι μεν διπλωματούχος προπονητής, αλλά όχι κάτοχος του διπλώματος που αναφέρει ο κανονισμός, δηλαδή του UEFA PRO. Έτσι, η ΠΑΕ χρεώνεται άλλα 2.000€ για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας έλαβε την κάτωθι απόφαση: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ο. Κασσιόπη χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2000) ευρώ (αγώνας με ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, 8/3/2020)».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια