Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστολή συγχαρητηρίων Αυλωνίτη στον νέο Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου

Αυλωνίτης Αλέξανδρος
22 Ιουλίου 2020 / 12:29

«Βρίσκομαι στη διάθεσή σας για συνεργασία προς όφελος των φοιτητών, των εργαζομένων, του ακαδημαϊκού προσωπικού, αλλά και της τοπικής κοινωνίας», υπογραμμίζει ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην επιστολή του προς τον Ανδρέα Φλώρο

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Επιστολή, με την οποία εκφράζει τα συγχαρητήριά του προς τον νέο Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ανδρέα Φλώρο, για την εκλογή του μετά τις εκλογές της 21ης Ιουλίου, απέστειλε ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Η εν λόγω επιστολή συγχαρητηρίων του Βουλευτή Κέρκυρας αναφέρει:

«Αγαπητέ κ. Πρύτανη,

Σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στη θέση του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Μαζί με τους συνεργάτες σας, οι οποίοι θα συμπορευθούν μαζί σας στις θέσεις των Αντιπρυτάνεων, αναλαμβάνετε ένα δύσκολο έργο σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο για όλα τα νησιά της Περιφέρειας μας και της κοινωνίας γενικότερα. Η γενικότερη οικονομική, πολιτική και κοινωνική κατάσταση απαιτεί συστράτευση, συνεργασία και συναντίληψη, πόσο μάλλον για σας και την πανεπιστημιακή κοινότητα που βρίσκεται στην κορυφή της πνευματικής και εκπαιδευτικής διαδικασίας του λαού μας.

Επί πλέον η εμφάνιση και η εξάπλωση του κορωνοϊού έχουν δημιουργήσει πρωτόγνωρες συνθήκες για τους φοιτητές, για τους πολίτες αλλά και για όλη την επιστημονική κοινότητα.

Βρίσκομαι στη διάθεσή σας για συνεργασία προς όφελος των φοιτητών, των εργαζομένων, του ακαδημαϊκού προσωπικού, αλλά και της τοπικής κοινωνίας και σας δηλώνω πως θα στηρίξω εγώ και το κόμμα μου με κάθε δυνατό τρόπο το Πανεπιστήμιο μας» .