Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Ζάκυνθο ο Αλέξης Τσίπρας (photos)

Τσίπρας Αλέξης
16 Ιουλίου 2020 / 12:15

Ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., μετά την Κέρκυρα, επισκέπτεται σήμερα (16/7) ένα ακόμα νησί του Ιονίου, στο πλαίσιο της πολιτικής παρουσίας του στην ελληνική περιφέρεια

ΖΑΚΥΝΘΟΣ.  Τη Ζάκυνθο επισκέπτεται σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουλίου, από το πρωί, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται στη Ζάκυνθο στο πλαίσιο της συνολικότερης πολιτικής παρουσίας του στην ελληνική περιφέρεια.



Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο νησί του Ιονίου με την πρώτη πτήση από Αθήνα και αμέσως ξεκίνησε τις συναντήσεις με τους φορείς.

Στο χώρο του αεροδρομίου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ζακύνθου, Κώστα Καραγκούνη, ενώ το «παρών» έδωσε και ο πρώην Βουλευτής Ζακύνθου, Σταύρος Κοντονής.







Ο Αλέξης Τσίπρας περπάτησε στην πόλη και συγκεκριμένα στην Αλ. Ρώμα, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, εμπόρους και καταστηματάρχες και κατευθύνθηκε στην Πλατεία Αγ. Μάρκου, όπου στις 12:00 ήταν προγραμματισμένη  σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς στη «Λέσχη Ο Ζάκυνθος».

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος, οι Σύλλαπλούογοι Ξενοδόχων, η ΕΑΣΖ, σωματεία και σύλλογοι εργαζομένων.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας πριν αναχωρήσει από τον Άγιο Νικόλαο Βολιμών για την Πεσσάδα της Κεφαλονιάς θα έχει συνάντηση με εργαζόμενους του τουρισμού σε καφέ της πόλης.



Στη Ζάκυνθο βρίσκεται και ο πρώην Περιφερειάρχης Ιονίων Νησιών και επικεφαλής της παράταξης «ΑΝ.Α.Σ.Α.», Θεόδωρος.Γαλατσιάτος, ο οποίος με τον περιφερειακό σύμβουλο, Διονύση Μπάστα, θα έχουν συνάντηση με τον πρώην Πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.






πηγή:  Imerazante.gr