Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βγήκαν τα διαρκείας της ΑΕΛ – Αναποφάσιστοι στον Θιναλιακό

Γ΄ Εθνική
08 Ιουλίου 2020 / 18:24
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πανδημία άφησε τα σημάδια της και στο ποδόσφαιρο και τηρουμένων των αναλογιών οι δυο από τις τρεις ομάδες του νησιού

που θα αγωνιστούν στη Γ΄ Εθνική, ΑΕΛ και ΟΦΑΜ έχουν κατασταλάξει και προχωράνε με τον σχεδιασμό τους.
Μετά τον ΟΦΑΜ και η ΑΕ Λευκίμμης εξέδωσε εισιτήρια διαρκείας για να μπορέσει να βάλει κάποια μετρητά στο ταμείο της ώστε να ξεκινήσει σωστά ο σχεδιασμός, αφού χρειάζονται μεταγραφές, προκαταβολές, αγορά αθλητικού υλικού, παράβολα για συμμετοχή, παράβολα για δελτία κλπ. Η «Βασίλισσα του Νότου», έχοντας πολύ κόσμο στο πλάι της, σωστά έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση νωρίς, ενώ περιμένουμε τις αποφάσεις του νέου Δ.Σ., αρχικά για το θέμα του προπονητή, που είναι απαραίτητο να μπει σε προτεραιότητα.
Η ομάδα του Αγ. Ματθαίου, που έκλεισε άμεσα προπονητή, με τον πετυχημένο Σάββα Σιδερόπουλο να συνεχίζει, ήδη ενημέρωσε για την ανανέωση συνεργασίας με τον Κ. Γραικό, ενώ υπάρχουν αρκετοί παίκτες που θα συνεχίσουν, καθώς γίνονται συζητήσεις με όσους θέλει να έχει στο ρόστερ ο προπονητής τη νέα χρονιά και αναμένονται ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες.
Αυτός που είναι «αναποφάσιστος» είναι ο Θιναλιακός. Ο πρόεδρος Χρ. Ανεμογιάννης έχει κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, έχει μετρήσει όλες τις παραμέτρους και ξέρει πολύ καλά ότι με αυτές τις συνθήκες, η ομάδα δύσκολα θα πάρει μέρος στη Γ΄ Εθνική, εκτός και αν βρεθεί επενδυτής να τη χρηματοδοτήσει. Άλλωστε είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του,  ότι δεν προχωράει σε καμιά κίνηση αφού δεν ξέρει κανείς αν θα παιχτεί ποδόσφαιρο, ενώ η ομάδα με τα νέα οικονομικά δεδομένα πρέπει να κάνει περικοπές. Ο ίδιος θα μείνει σαν πρόεδρος αν ο ΟΦΑΜ παίξει στην Α1 της ΕΠΣΚ, ενώ προπονητής θα είναι ο Δημήτρης Φραγκούλης. Όπως φάνηκε το θέμα των τεράστιων εξόδων που έχει η συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική «καίει» πολύ και ορθώς σκεπτόμενος δε βιάζεται να πάρει οποιαδήποτε απόφαση και ίσως η προκήρυξη που θα δημοσιοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα από την ΕΠΟ, ναι είναι μέτρο σύγκρισης και δείξει τον δρόμο για την επόμενη κίνηση του Θιναλιακού.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια