Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με πρόεδρο τον Σπύρο Μάστορα συνεχίζει η Α.Ε. Λευκίμμης

ΑΕΛ
01 Ιουλίου 2020 / 16:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο στην ΑΕΛ, όπως αυτό έχει προκύψει από τις αρχαιρεσίες της προηγούμενης Κυριακής

ΛΕΥΚΙΜΜΗ (ΚΕΡΚΥΡΑ).  Για 4η χρονιά στη Γ΄ Εθνική θα οδηγήσει την «Βασίλισσα του Νότου» σαν πρόεδρος ο κ. Σπύρος Μάστορας, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια είναι στο τιμόνι, αφού επί προεδρίας του ανέβηκε η ομάδα και από τότε συνεχίζει από το πόστο αυτό να προσφέρει στην ΑΕΛ.

Αναμενόμενο για τον πρώτο σε σταυρούς των εκλογών της περασμένης Κυριακής, με το Δ.Σ. να συγκροτείται σε σώμα άμεσα αφού θα πρέπει να τρέξουν τα θέματα που υπάρχουν.

Για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. ενημέρωσε η διοίκηση με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Διεξήχθη η πρώτη συνεδρίασή του νέου Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης με το νέο διοικητικό συμβούλιο να συγκροτείται σε σώμα, μιας και ανατέθηκαν οι θέσεις του νέου σχήματος, αφού πρώτα συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα τα οποία αφορούν την λειτουργία της ομάδας.

Η νέα χρονιά βρίσκει την αγαπημένη μας ομάδα εκ νέου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και πρέπει όλοι να συμβάλουμε σε αυτό, όπως κάναμε τόσα χρόνια για το σωματείο μας. Για άλλη μια χρονιά το τρίπτυχο κόσμος, ομάδα, διοίκηση πρέπει να προχωρήσουμε μαζί, συλλογικά και με γνώμονα το καλό της ομάδας μας.

Οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο πλευρό της Α.Ε. Λευκίμμης σε όλα τα επίπεδα και είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα γίνει.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα λοιπόν έπειτα από την συνεδρίαση που έγινε στα γραφεία της ομάδας μας και έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μάστορας Σπυρίδων
Αντιπρόεδρος Α΄: Γαρδικιώτης Βασίλειος
Αντιπρόεδρος Β΄: Μπάστας Σπυρίδων
Γεν. Γραμματέας: Γαρδικιώτης Κων/νος
Ταμίας: Ζερβός Νικάνωρας
Αναπλ. Ταμίας: Κουλούρης Αθανάσιος
Γεν. Αρχηγός: Γιώτης Αναστάσιος
Τεχνικός Διευθυντής: Κουλούρης Σπύρος (Απαλός)
Έφορος Υλικού: Μοναστηριώτης Ευάγγελος
Μέλη: Βάρθης Σπυρίδων, Κουλούρης Σπυρίδων (Δούλος), Γαρδικιώτης Νικόλαος, Χρυσικόπουλος Φώτιος, Ζάβαλη Αγγελική, Καββαδίας Ηλίας, Μυρίλλας Γεώργιος».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια