Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Eνημέρωση της Δημάρχου Κεντρ. Κέρκυρας για τις νέες εγκαταστάσεις του αεροδρομίου

Αεροδρόμιο Κέρκυρας
01 Ιουλίου 2020 / 13:58

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξενάγηση και εκτενή ενημέρωση για τις αλλαγές και τις νέες εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Ι. Καποδίστριας της Κέρκυρας

είχε την ευκαιρία να δεχθεί η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μ. Υδραίου από τον διευθυντή της Fraport Σπύρο Κωστούρο.

Χθες, παρουσία και του αρμόδιου αντιδήμαρχου Τουρισμού Παν. Βαρούχα, ο κ. Κωστούρος, σε προγραμματισμένη συνάντηση ενημέρωσε Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο για την λειτουργία των νέων εσωτερικών και εξωτερικών εγκαταστάσεων του αεροδρομίου, για τις τηρούμενες διαδικασίες αφίξεων και αναχωρήσεων. Επίσης εκτενής ήταν η ενημέρωση για τις αλλαγές που έγιναν και για την διαμόρφωση των χώρων έτσι ώστε να υπάρχει αίθουσα καραντίνας, χώρος ελέγχου Covid αλλά και πρόσβαση ΑμεΑ. Σε ό,τι αφορά τους εξωτερικούς χώρους είναι πλέον δεδομένη η ύπαρξη ειδικού χώρου για το Αστικό ΚΤΕΛ καθώς και των χώρων στάθμευσης mini bus δημόσιας χρήσης.        

Η κ. Υδραίου ευχαρίστησε τον κ. Κωστούρο για την ενημέρωση και επεσήμανε ότι η εικόνα και οι παρεχόμενες υπηρεσίες στην συγκεκριμένη πύλη εισόδου στο νησί μας είναι  νευραλγικής σημασίας. Δήλωσε επίσης ότι οι βελτιώσεις και οι αλλαγές είναι εμφανέστατες γεγονός εξαιρετικά θετικό καθώς η εικόνα του αεροδρομίου αποτελεί και την πρώτη εντύπωση που αποκομίζουν οι επισκέπτες μας όταν φθάνουν στο νησί. Από την πλευρά του ο κ. Κωστούρος ευχαρίστησε τη Δήμαρχο για το ενδιαφέρον και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για συνεργασία και στο μέλλον προς όφελος της οικονομίας του τόπου μας.